Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic

miercuri, iulie 29, 2015 10:10
Posted in category Istorie, Mass-media

IslamistiMusulmanii sunt urmașii unui trib de ucigași. Dacă, de exemplu, creștinismul s-a propagat prin promovarea învățăturilor biblice, inclusiv a iubirii față de oameni, fapt ce nu poate fi negat de nimeni, cu toate masacrele comise și în numele creștinismului, islamul s-a extins exclusiv prin violență. Nu treceai la religia islamică, erai decapitat. Aceasta-i doctrina simplificată a urmasilor pedofilului criminal Mahomed. Aș mai adăuga ceva. Emil Cioran spunea că un popor slab (popoarele occidentale sunt slabe, dacă aplicăm definitia lui Cioran) va fi cucerit de un popor barbar, dar puternic. Occidentalii trebuie să înțeleagă un lucru extrem de simplu: față de musulmanii criminali nu aplici regulile clasice cu drepturile omului etc. Fată de aceștia trebuie o altă abordare. Din moment ce copii, femei, civili sunt uciși în lumea islamică, bisericile creștine sunt arse, nu se mai pune problema unei “înțelegeri” cu islamiștii. Față de aceștia trebuie să ai o singură atitutudine: folosirea forței. Acest Barack Obama (o fi musulman?) are, ca mulți alți președinți democrați, o abordare cel puțin ciudată a problemei islamice. Nu poți lăsa criminalii, ce aduc Evul Mediu întunecat în zilele noastre, să ucidă oameni nevinovați. Aceștia trebuie eliminați, iar SUA o poate face foarte ușor, așa cum a făcut-o de atâtea ori. Dar haideți să vedem ce mai fac dezaxații din Statul Islamic.

 • Prizonieri purtați în cuști pe străzi
  Săracii dezaxați, se cam plictisesc. Nu au Internet, nu au concerte, festivaluri, femei frumoase în ținute care-ți încântă privirea etc. Și atunci, mergi la o decapitare. O bombă atomică ar fi remediul. Scapi lumea de niște demenți.
  Sursa
 • Ce pățesc fumătorii în Statul Islamic
  Statul Islamic a interzis consumul de ţigări în teritoriile ocupate şi cei care nu se supun riscă să fie executaţi. ISIS a interzis vânzarea de ţigări şi precizează că fumatul dăunează sănătăţii şi finanţelor cetăţenilor. „Fiecare fumător ar trebui să ştie că, cu fiecare ţigară fumată, într-o stare de vanitate, îl jigneşte pe Allah”, a declarat Biroul de Predici al ISIS. „La trei zile de la pronunţarea acestei declaraţii, vânzarea de tutun va fi strict interzisă şi cei care vor insista să vândă tutun vor fi pedepsiţi potrivit legii Sharia”. ISIS a ars milioane de pachete de ţigări în Irak şi Siria, pentru a interzice fumatul. Militanţii au confiscat şi câteva plantaţii de marijuana, cărora le-au dat foc. Cei care fumează în continuare riscă să fie biciuiţi, închişi sau chiar decapitaţi. Din această cauză, unii arabi trec graniţa cu Turcia, pentru a savura în tihnă o banală ţigară.
  Sursa
 • Un copil terorist a fost filmat cum decapiteaza un condamnat
  ISIS a dat publicității un film în care un copil nu mai mare de zece ani execută prin decapitare un militar sirian. Sinistra crimă a avut loc la Qasr Al Hir Al Gharbi, în provincia siriană Homs, după ce militarul, membru al forțelor guvernamentale, a fost capturat de jihadiști la punctul de control Al Bosayri din apropiere.
  Sursa
  Cam asta înseamnă islamismul în stare pură.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic”

 1. Invazia islamista, rezultatul neamestecului in treburile interne | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2015 at 14:09

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 2. Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2015 at 17:35

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 3. Cel mai mare masacru din istorie s-a produs in numele lui Mahomed | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:23

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 4. Acceptand imigranti musulmani in UE, comunistul Hollande trimite la moarte oameni nevinovati | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:44

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 5. Islamul va taia gatul Europei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:55

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 6. In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 19:16

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 7. S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 22:27

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

 8. S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 22:27

  […] Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic […]

Adauga un comentariu