În timp ce guvernul federal american oferă stimulente financiare cumpărătorilor de maşini electrice, Românica plăteşte pensii speciale baronilor din politică

sâmbătă, martie 26, 2022 6:55

Polestar 2
Citeam ieri într-un articol despre stimulentele acordate (de către guvernul federal) cetăţenilor americani care vor să-şi achiziţioneze maşini electrice, stimulente ce pot ajunge până la 7500 de dolari. Toate acestea pentru a reduce poluarea şi a mai face un pas spre viitor, un viitor ce aparţine, se pare, maşinilor electrice.

În tot acest timp, în Românica tribală şi medievală se plătesc pensii speciale şi nu se face mai nimic pentru a ieşi din Evul Mediu întunecat. De bază, în România, rămâne pupatul cadavrelor (numite „moaşte” de unii), precum şi alte „sporturi” specifice ţărilor corupte şi înapoiate.

Revenind la articolul despre care aminteam ceva mai la deal, în Statele Unite se (re)lansează în aceste zile modelul de maşină electrică Polestar 2, produs în Suedia. Modelul cu un singur motor posedă o baterie de 78 kWh, ce oferă 231 de cai putere, plus o autonomie de aproape 270 de mile (aproximativ 435 km) la o singură încărcare.

Maşina electrică are şi opţiunea de încărcare rapidă DC de 150 kWh, ceea ce înseamnă că se poate încărca bateria maşini la 80% din capacitate în 40 de minute.

Chiar dacă unele ţări precum Românica par încremenite în proiectul comunist falimentar, în care există privilegiaţi ai partidelor aflate la putere şi oamenii creativi sunt alungaţi din ţară de un stat mafiot, tehnologia merge mai departe, iar artizanii viitorului sunt alţii, nu mioriticii pupători de moaşte.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu