De 27 de ani, in Romania, mafiotii politici sunt liberi, iar statul roman n-a recuperat mai nimic din prejudiuciu

sâmbătă, iulie 22, 2017 8:40

Mafia PSDAnul 1998, anul domnului Emil Constantinescu, admiratorul mafiei PSD-iste, 2 din cei 15.000 de specialişti ai Ţapului fiind oameni de bază ai Ciumei roşii, Mugur Ciuvică, spălătorul de funduri infracţionale şi securiste, la Haznaua 3, şi Victor Ciorbea, jegul care-l apără pe mafiotul Liviu Dragnea de poporul român, pe când ar trebui să procedeze invers: mafioţii din politică sau justiţie erau liberi ca şi astăzi; doar ziariştii care au scris despre mafioţi primeau amenzi (cum primesc şi astăzi cei care protestează în Piaţa Victoriei), iar unii ziarişti ajungeau chiar la puşcărie; evident, în 2017, aşa-zisul ziarist de la Retard TV (Romania TV) nu mai ajunge la puşcărie, deoarece minciuna şi dezinformarea în interesul găştii de mafioţi PSD-işti nu se pedepseşte, nici măcar de către CNA (oare mai funcţionează acest organism? oare ţoapa Georgescu numită de limbricul Ponta în fruntea CNA mai există? n-o poate schimba nimeni?).

În numai trei săptămâni, în plină vacanţă judecătorească (era vara lui 1998 – n.m.), patru ziarişti care au scris despre judecători au fost condamnaţi la pedepse mergând de la amenzi până la luni bune de puşcărie. S-a mai cerut, în afară de asta, arestarea preventivă a altor doi ziarişti, pentru vina de a fi ofensat autorităţile judeţului Dâmboviţa. În total, libertatea a şase ziarişti are de suferit din pricina unor demnitari.

Numitorul comun al celor trei cazuri de “calomnie prin presă” este ţinta articolelor: Justiţia. Ziariştii din Iaşi au scris despre abuzuri ale unei judecătoare. Ziariştii din Baia Mare au scris despre abuzuri ale unei judecătoare. Ziariştii din Târgovişte au scris despre prim-procurorul judeţului Dâmboviţa, care, de asemenea, i-a dat în judecată. În toate aceste cazuri, oamenii legii au considerat că amenzile contravenţionale şi despăgubirile morale nu sunt suficiente, dorind să-şi vadă aşa-zişii duşmani din presă în spatele gratiilor.

Între timp, aceeaşi vajnică Justiţie română, animată de spiritul dreptăţii, a eliberat, fie din lipsă de probe, fie din cauza unor greşeli de procedură, fie din cauza unei prea mari bunăvoinţe, fie pentru că, pur şi simplu, aşa a vrut dânsa, zeci de contrabandişti şi delapidatori. Sever Mureşan este, cu voia dumnealor, liber, iar în timpul vacanţei judecătoreşti procesul său nu înaintează, Gigi Kent este liber şi-i face curte Florianei Jucan. Lotul Ţigareta II este liber aproape în întregime. Marcel Ivan este liber. Sergiu Băhaian este liber. Ioan Stoica este, aţi ghicit, liber. Miron Cozma nu zace, cum aţi putea crede, în puşcărie. Fraţii Păunescu sunt mai liberi ca niciodată. În sfârşit, fără a avea pretenţia că închidem lista, Ioan Titişor, zis şi Fane Spoitoru, este în Canada.

Evident, ziaristul Cornel Sabou, fiind (cum spun unii politicieni) recidivist, are de ispăşit o pedeapsă privativă de libertate de un an de zile. (“Academia Caţavencu”, nr. 354/1998)

Epilog
Aceasta este justiţia după care plâng jegurile Tăriceanu şi Dragnea, atunci când vor să anihileze DNA-ul. Aceasta este motivul pentru care posturile de căcat Onania TV (Romania TV) şi Latrina 3 (Antena 3) atacă seară de seară DNA-ul. România va scăpa de mafia politică doar în momentul în care cele două haznale vor fi închise, sediile lor demolate, arat pământul şi construit pe locurile respective două şcoli care vor aduce României de mâine cetăţeni educaţi, nu pensionari cu creierele spălate cum produc, astăzi, cele două cocine infecte.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu