Iohannis vrea moschee in Bucuresti

joi, martie 24, 2016 18:06
Posted in category Mass-media

IohannisUSLamistul Iohannis, un accident nefericit al istoriei recente a României, vrea moschee în București

Credeam că odată cu demisia inculpatului penal Viorel Ponta s-a terminat cu intenția aberantă de a construi un lăcas pentru teroriști musulmani în București. Din păcate, nici vorbă de renuntarea la acest proiect sinucigaș pentru România. Jegul de Iohannis se pare că nu are altă treabă decât întâlnirea cu dictatorii Turciei de azi, cu turcaleții ce au jefuit constant Țările Române de-a lungul și de-a latul unor secole. S-au terminat toate probleme în România, acolo unde curge lapte și miere de la venirea acestui Iohannis la Cotroceni, și tocmai o moschee în București este cea care lipsea.

De ce Iohannis a devenit un pericol pentru România

Se pare că acest individ este rupt total de realitățile acestei țări, fiind plecat mai tot timpul în concedii, vacanțe și vizite oficiale, neoficiale, paraoficiale. Doar așa se pot explica măsurile antiromânesți pe care acest german țiganizat le-a luat de când este Președintele României. De la asa-zisa lege antilegionară ce lovește în memoria martirilor neamului românesc și până la acceptarea cotelor de refugiați musulmani, Klaus Iohannis a dovedit că-l doare-n cur de această țară. Probabil, atunci când punea țara la cale cu porcul PSD-ist Dan Mihalache, cei doi râdeau de erau pe jos de “fraierii” care chiar credeau că, în noiembrie 2014, și-au luat țara înapoi.

Erdogan anunţă, după discuţia cu „prietenul Iohannis”, că proiectul moscheii din Bucureşti este definitivat: „Muftiatul din România se ocupă de autorizaţii”

„A fost oferit un teren în Bucureşti Muftiatului musulmanilor din România pentru construirea unei moschei în Bucureşti. Muftiatul se ocupă de obţinerea autorizaţiilor necesare. Iar Turcia este gata să acorde tot sprijinul pe care îl poate acorda acestui proiect”, a declarat preşedintele turc.

La rândul său, preşedintele Iohannis a confirmat că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie. „După cum ştiţi, chestiunea este de competenţa Primăriei şi se lucrează la aceste documentaţii”, a precizat Iohannis. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Iohannis vrea moschee in Bucuresti”

  1. Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia | A șaptea dimensiune says:

    martie 28th, 2016 at 16:59

    […] Iohannis vrea moschee in Bucuresti […]

Adauga un comentariu