Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia

luni, martie 28, 2016 16:59
Posted in category Basarabia

IohannisFie că ne place, fie că nu, dar este meritul lui Traian Băsescu pentru revolutia românismului în Basarabia

Miscările românești din Basarabia au pornit cu sprijinul, discret, dar eficient, al Președintelui României din anii 2005 – 2015, Traian Băsescu. A fost perioada în care comuniștii trădători de neam și tară din Basarabia au fost alungați de la putere în aprilie 2009, prin acea frumoasa Revoluție începută pe Facebook și terminată în sânge. În sângele martirilor basarabeni, uciși și bătuți cu bestialitate de rușii aflati încă pe teritoriul Basarabiei românești. A fost perioada în care românismul a renăscut în Basarabia. Iar astazi, partidul lui Traian Băsescu, este vorba de Mișcarea Populară, pare a fi singurul partid politic din România ce are în proiect Unirea Basarabiei cu Țara Mamă. Fie și numai pentru aceste realizări, poate nu atât de impresionante, dar importante, Traian Băsescu merită respectul nostru, al românilor.

Iohannis, neamțul țiganizat, nu reacționează în niciun fel la teroarea ruseasca din Basarabia româneasca

Imi pare rau ca trebuie s-o repet, dar acest Iohannis este o mare dezamagire pentru neamul românesc. Un individ plecat tot timpul în concedii și vacante nu poate pune o temelie zdravană pentru o tara “de la Nistru pân’ la Tisa”, vorba poetului. Influența româneasca în Basarabia a scazut vizibil după venirea neamțului țiganizat la Cotroceni, pe fondul și al unei ofensive rusești fără egal în ultimii 30 de ani în Europa de Est. Dacă Iohannis nu se trezește repede, și am mari îndoieli că acest lucru se va întâmpla, Basarabia românească va continua să fie rusificată, în loc să fie parte a unei Românii civilizate, libere și prospere.

Tinerii basarabeni parcurg, pe jos, in 2015, distanta Chisinau – Prut, apoi ajung la Bucuresti, intr-un Mars al Unirii. Jegul de Iohannis nici macar nu-i intampina la Cotroceni, acolo unde au ajuns la un moment dat, fiind plecat. La o partida de amor cu sotia la Sibiu, blocand si de aceasta data circulatia romanilor pe drumuri care nu se fac deloc in „Romania lucrului bine facut”?

Vă recomand și un material pe această temă: De ce tace președintele Iohannis în privința Basarabiei? Profesorul Radu Baltasiu, Daniel Gheorghe, Mirel Curea și Octavian Racu RĂSPUND: Suntem singura țară a cărei elită guvernantă IGNORĂ agenda națională

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia”

  1. Rahatul James Pettit, ambasadorul SUA (?) la Chisinau, are pareri staliniste despre Basarabia, pamant romanesc | A șaptea dimensiune says:

    august 29th, 2016 at 14:37

    […] Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia […]

  2. Cum vor „agenturili” sa-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 23rd, 2016 at 12:07

    […] Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia […]

Adauga un comentariu