Rahatul James Pettit, ambasadorul SUA (?) la Chisinau, are pareri staliniste despre Basarabia, pamant romanesc

luni, august 29, 2016 14:37
Posted in category Basarabia

James PettitAm ajuns să aud și așa ceva de la un ambasador american: cică în România și Moldova (Basarabia) se vorbesc limbi diferite (hăăăă, hăăăă, hăăăă). Cine l-o fi parașutat pe acest idiot la Chișinău? O fi musulmanul Barack Hussein Obama răspunzător direct sau alți politruci de la Washington? Acest rahat rusofil trebuie expulzat din Basarabia, pentru aceste declarații de o tâmpenie rară. Cu figura sa de cretin autentic, James Pettit-ul lu’ Pește trebuie obligat să studieze istoria regiunii în care este ambasador. La studiu, lepră stalinistă, nu la chiolhanuri și alte degustări rusești. Iată mai jos și postarea pe Facebook a fostului președinte al Românei, Traian Băsescu, pe această temă. Înainte de asta, o observație: pot să pun pariu cu oricine că prea-plecatul în vacanțe și concedii Klaus Iohannis nu va avea nicio reacție în legătură cu acest grav incident, cu acest afront adus de un nenorocit ignorant istoriei românilor.

Ambasadorul SUA James Pettit, o trâmbiţă a Moscovei?

Ambasadorul SUA de la Chişinău, James Pettit, emite teorii similare cu cele din vremea lui Stalin şi dragi propagandei lui Putin, făcând servicii nepreţuite Moscovei, dând o grea lovitură chiar realităţilor istorice şi susţinând mistificarea istoriei României, afirmând că:
– “Moldova nu este România”;
– „Moldova îşi are propria ei istorie”;
– „Alăturarea de României nu este o alegere practică şi nu este o alegere care va face lucrurile mai bune în Republica Moldova”;
– „Este important ca moldovenii să se recunoască a fi moldoveni, o naţiune aparte”;
– „Moldova, ţară multietnică”;
– „Transnistria trebuie să aibă un statut special”;
– Am aflat de la James Pettit că noi şi cetăţenii Republicii Moldova vorbim limbi diferite.
Altfel spus, Ambasadorul SUA la Chişinău consolidează teoria promovată de la Stalin şi până în ziua de azi, de către Putin, nesocotind chiar istoria României.
Marea întrebare este dacă Ambasadorul James Pettit a exprimat puctul de vedere oficial al SUA sau, pur şi simplu, vorbele scoase pe augusta-i guriţă reflectă grave carenţe de cunoaştere a spaţiului în care îşi îndeplineşte misiunea.
Nu ştiu dacă James Pettit exprimă punctul de vedere al SUA, dar ambasadorul tocmai a reuşit să aştearnă cel puţin un strat gros de nedumerire şi poate sămânţa neîncrederii României în SUA.
Declaraţia Ambasadorului James Pettit este de fapt un afront gosolan adus Istoriei României.
O reacţie oficială şi clarificatoare a României în relaţia cu SUA este obligatorie.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Rahatul James Pettit, ambasadorul SUA (?) la Chisinau, are pareri staliniste despre Basarabia, pamant romanesc”

  1. Cum vor „agenturili” sa-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 23rd, 2016 at 12:07

    […] Rahatul James Pettit, ambasadorul SUA (?) la Chisinau, are pareri staliniste despre Basarabia, paman… […]

  2. V says:

    aprilie 4th, 2017 at 6:22

    Nici macar injurat nu merita. Moldova nu este Romania? Moldova nu a fost niciodata teritoriului Romaniei? A auzit vreodata cuvinte ca Tara Romaneasca, Moldova din trecutul istoric?

Adauga un comentariu