Cum vor „agenturili” să-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite

duminică, octombrie 23, 2016 12:06
Posted in category Basarabia

IohannisEste reînviată teza dictatorului bolșevic Ceaușescu Nicolae, cea cu “agenturili” străine ce destabilizează România

După ce masonii nu lasă românii să fure fără a fi prinși, după ce ONG-urile lui Soros îi impiedică pe românași să fie harnici, deștepți, perseverenți și punctuali, s-a ajuns ca dictatorul cu mâinile pline de sânge Vladimir Putin să destabilizeze România, adică s-o scoată din țiganizarea și manelizarea în care băltește, eventual să nu mai voteze mafioții care au distrus această țară. Teza conform căreia românii măcelăriți de jandarmi, la Marșul Unirii Basarabiei cu România, ar fi plătiți de Moscova este o reluare, într-un alt context, a tezei național-comuniștilor români, conform căreia, în 1989 “agenturili” (cum se exprima cizmarul Ceașcă) i-a scos pe români în stradă, în condițiile în care aceștia nu mai putea de “bine”.

În timp ce Ungaria îi platește, ajută, protejează, jncurajează pe ungurii din țările vecine, România lui Iohannis pune jandarmii să-i bata pe românii din Basarabia, dar și din România

Asta-i deosebirea, nenorociților care vedeți scenarii SF pe oriunde. De aceea, niciun artist occidental nu a confundat Budapesta cu Bucureștiul țiganizat, ci invers. De aceea, Hillary Clinton habar n-are ce-i cu România, dar știe perfect ce vrea Ungaria. De aceea, niciun occidental nu-i face pe unguri țigani, în timp ce românașii au parte de celebrul refren “Țiganii! Țiganii!”.

Iohannis s-a șters mereu la cur cu jertfa tinerilor basarabeni și fraților acestora din România

Era prin vara lui 2015. Câteva zeci de tineri basarabeni merg pe jos, în așa-numitul Marș al Unirii, de la Chișinău la București. Iar la București, Iohannis nici macar nu era la Palatul Cotroceni. Era în concediu, vacanță, relaxare, dă-o-ncolo de România Mare. Fiți siguri, că, în condiții similare, președintele Ungariei i-ar fi așteptat cu covorul roșu. Pe neamțul țiganizat Iohannis l-a durut în cur de efortul tinerilor basarabeni, de jertfa lor pentru această țară.

Legile cretine ale regimului Iohannis vor mazilirea din memoria românilor a martirilor neamului românesc, Ion Antonescu sau Corneliu Zelea Codreanu de exemplu, dar nu le pasă de consecințele tratatului Molotov – Ribbentrop, dintre Rusia lui Stalin și Germania lui Hitler, prin care ne-a fost furată Basarabia

Ca orice laș ordinar, ca orice țiganizat autentic, Iohannis prefera să i-o sugă lui Putin și să-i dea limbi lui Merkel, în loc să fie preocupat de românii ce luptă pentru țara lor. Și la acest capitol este depășit clar de premierul Ungariei, Victor Orban, care nu uită niciodată de maghiarii lui. Rușine Iohannis! Te-am votat pentru a fi un apărător al românilor, nu pentru a fi mereu în concedii și a promulga legi care șterg din memorie românismul autentic.

Unii foști “golani” din Piața Universității sunt o combinație între gunoaie sovietice și pupători imbecili de moaște

Este vorba, mai precis, de George Roncea, unul din (încă) prietenii mei de pe Facebook. Acest “umil” credincios creștin (are multe postări cu icoane și alte asemenea) este un adevărat inamic al basarabenilor unioniști, precum și al românilor care cred în reîntregirea țării. Și se leagă de tot felul de amănunte care mai de care mai hilare. Ba că Basarabia este o denumire improprie, ba că Băse are idei fixe, ba că unioniștii au figuri cretine etc. Acest Roncea, măcelărit de minerii lui Ilici Iliescu în iunie 1990, o fi fost corigent la Istoria Românilor? O fi având creierul alterat de alcool (are foarte multe poze în ipostaze bahice)? Se crede original dacă-i atacă pe basarabeni? Nu-mi dau seama exact. Dar când îi văd postările idioate, cu Băse, Udrea etc. (de mafiotul Dragnea nu zice nimic), plus niște aberatii cu “agenturili” străine care vor să-i ia alcoolul de la gură, îmi vine să vomit, nu alta. Și ăștia erau alternativa la România lui Ilici Iliescu. Cu Marian Munteanu, turnător la Securitate. Același fost lovit de mineri are mereu “Muie Ilici”, dar niciodată nu l-am auzit vorbind despre crimele regimului Ceausescu, de teroarea Securității lui Ceaușescu, de abandonarea românilor din Diaspora de către Ceașcă, cel care ordona asasinarea ziariștilor de la “Europa Liberă”. Ăștia sunt golanii care l-ar fi putut înlocui pe Ilici Iliescu!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum vor „agenturili” să-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite”

  1. Elena Udrea si-a început cariera politica in PSD | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 4th, 2016 at 14:03

    […] Cum vor „agenturili” sa-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite […]

Adauga un comentariu