Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru (II)

joi, septembrie 3, 2020 17:20

PSD = ciuma rosie = mafiaMona de Freitas: şi însărcinată şi cu banii toţi

Mona de Freitas, soţia însărcinată în patru ani a lui Gabriel Bivolaru, s-a scos. S-a scos de la puşcărie (se întâmpla în 2004 – n.m.).

Dacă vă întrebaţi de ce ar fi trebuit să aibă acelaşi domiciliu ca Bivolaru-BRD (fost parlamentar PSD – n.m.), e simplu.

“Între 1994-1996, Mona de Freitas, Gabriel Bivolaru şi Plazzotta Paula Monica au indus în eroare BRD SA, cu prilejul derulării unor operaţiuni bancare ilegale de către aceasta din urmă, cauzând un prejudiciu unităţii bancare în valoare de 70.218.675.405 lei (vechi – n.m.), reactualizată 1.131.425.298.892 lei (vechi – n.m.).”

A meritat să-l apere domnu’ Năstase pe Bivolaru de năpasta Parchetului? A meritat! Pentru că în timp ce Bivolaru era înscris în PSD şi în Parlament, terenul casei construite de firma lui Seche ăl mic trecea miraculos de la mama lui Bivolaru în lada de zestre a familiei prim-ministeriale Adrian Năstase.

Iar dosarul Monei de Freitas a fost îngropat cu maximă prudenţă juridică. În luna februarie a acestui an (2004 – n.m.), Judecătoria Sinaia a aplicat prescripţia şi a şters latura penală a dosarului.

Partenera de furt a Monei şi a lui Bivo a fost condamnată la doi ani de închisoare, dar a fost scăpată, tot prin prescripţie, de alte infracţiuni.

Ultimul demers tupeist-mafiotic al Monei-mereu-însărcinate a fost acela de a contesta daunele de 1.173,5 miliarde de lei (vechi – n.m.), pe care inculpatele au fost obligate să le plătească BRD-ului. Dacă vine din nou PSD-ul la putere, deja mi-e teamă pentru francezii care au cumpărat BRD. Parcă văd că-i obligă Justiţia să plătească daune familiei Bivolaru că şi-au pierdut locul legitim de furat. (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu