Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Vasile Gherasim

vineri, septembrie 4, 2020 8:51

PSD = ciuma rosie = mafiaAventurile fiscale ale primarului Gherasim în ţara ţepelor bugetare

Numai pe un sociolog, un secretar de primărie la Buhuşi, un viceprimar la Moineşti, un consilier juridic principal la Sfântu Gheorghe şi un vicepreşedinte CPUN Covasna, precum Vasile Gherasim, putea să pună ochii Viorel Hrebenciuc, conjudeţeanul său băcăuan. Graţie căruia a ajuns în 1992 membru în Consiliul Naţional al PDSR (= PSD = ciuma roşie, n.m.), iar în 1996, vicepreşedintele Consiliului Municipal al PDSR.

Şi graţie căruia a fost băgat în mari afaceri cu lemn şi drumuri forestiere. Sursele noastre din Bihor insistă asupra faptului că firma SC MGV SRL, a lui Vasile Gherasim a devastat Bihorul.

Suntem în posesia câtorva tone de informaţii despre afacerile absolut dezastroase, încheiate de firma MGV cu autorităţile locale bihorene, pe care le-a jefuit de resursele bugetare.

Dacă aşa a înţeles Gherasim să respecte bugetele locale, la nivelul anilor ’96, este greu de admis că le-a respectat din poziţia de primar al sectorului 1. Poziţie din care a permis înfiinţarea în cadrul primăriei a firmei SC Ecologic Nord, care a făcut contract de subînchiriere cu REBU, pentru curăţenia în zona Aviatorilor şi Kiseleff. Utilajele sunt ale regiei REBU, iar câştigurile, de aproximativ 6,4 miliarde de lei (vechi, la valoarea de la începutul anilor 2000 – n.m.), ale primăriei lui Gherasim.

Care mai este acţionar şi la MBV Group International SRL, care are contracte de exclusivitate cu celelalte primării de sector pentru pusul dalelor stradale. Afacerea a făcut obiectul comandoului lui Ponta (Puie Monta era pe atunci şeful Corpului de Control al mafiotului Adrian Năstase, premierul României – n.m.), nefinalizat.

Din datele Registrului Camerei de Comerţ, rezultă că firma MGV a fost radiată în 2000, pentru a fi reînfiinţată sub acelaşi nume la Baloteşti, sub administrarea unui neamţ. Firma de dale duduie şi acum (în iunie 2004 – n.m.), fără ca Gherasim să acuze vreo problemă de incompatibilitate cu statutul său de funcţionar public. (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu