KGB-istului criminal Ion Iliescu i-au fost sponsorizate campaniile electorale din bani furaţi

sâmbătă, februarie 27, 2021 7:36
Posted in category Iliescu KGB

Criminalul Ion IliescuKGB-istul criminal Ion Iliescu, de care tot mai puţini îşi amintesc, a fost preşedintele României vreme de 11 ani, adică aproximativ o treime din perioada scursă după decembrie 1989. Scos periodic de la naftalină atunci când unii îşi mai amintesc de crimele sale, acest trădător de neam şi ţără nu va fi niciodată condamnat într-o ţară populată cu aurolaci într-un procent imens, precum este România, deşi oriunde în altă parte a lumii îi putrezeau oasele în puşcărie sau era condamnat la moarte.

KGB-istul criminal Ion Iliescu a crescut la sânu-i primitor o ditamai mafie, cu acronimul PSD, care a acaparat ţara, a blocat România prin furt şi jaf, a obligat milioane de români să emigreze, a transformat corupţia în politică de stat şi ţine România captivă într-un Ev Mediu întunecat, transformând această ţară în zona asistaţilor fără educaţie şi fără moralitate, în zona popilor lacomi şi îmbuibaţi, în zona politicienilor corupţi şi hoţi, dar care nu răspund niciodată pentru faptele lor.

Din gaşca acestui criminal feroce numit Ion Iliescu făcea parte şi un alt KGB-ist, Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al mafiei PSD, fost parlamentar european al grupului infracţional organizat cu acronimul PSD, cel care în Parlamentul European s-a opus trimiterii de trupe neutre în Transnistria, fiind de partea ruşilor, aşa cum stă bine unui KGB-ist şcolit de oamenii Moscovei. Reţeau KGB-istului criminal Ion Iliescu a cuprins, precum o caracatiţă, întreaga ţară, după 1989, iar un tentacul este acest Paşcu, despre care se va face vorbire ceva mai la vale. Nu s-au construit spitale, şosele şi şcoli în România deoarece mafia creată de Ion Iliescu a acaparat această ţară, transformând-o într-o ţară a infractorilor, în special a celor din politică, într-un stat “boieresc”, unde “boierii” de neam prost precum Dragnea sau Tăriceanu şi-au permis să elibereze mii de criminali şi tâlhari, într-un dispreţ total faţă de cei care muncesc şi care ţin pe umerii lor o clasă de paraziţi (pensionari speciali, asistaţi etc.), tot mai numeroasă şi tot mai guralivă.

Iată unul din milioanele de exemple, din 2004, despre crimele mafioţilor lui Ion Iliescu la adresa României.

KGB-istul Ioan Mircea Paşcu a pus mâna pe Valea Vaserului

Aparent, proprietarul majoritar al Văii Vaserului este Vasile Coman, zis Vărzaru. Fost sudor, apoi tehnician, Coman pleacă la lucru în Elveţia, unde stă şase luni şi de unde se întoarce cu o avere imensă, fiind în stare să-şi cumpere cu ea aproape jumătate din suprafaţa ferestieră a Vaserului, care este (era în 2004 – n.m.) de 37 de mii de hectare.

Tot în Elveţia a fost, dacă vă mai amintiţi bine, şi sediul unei căsuţe poştale cu care s-a făcut Columna Bank. Firma lui Coman se numeşte Vasilică SRL. O dată cu pădurea Coman a cumpărat şi mocăniţa de pe Vaser, cu tot cu gări şi cale ferată, în lungime de 65 km.

Toate mediile informate din Maramureş susţin că în spatele lui Coman stă, de fapt, ministrul (PSD din 2004 – n.m.) Ioan Mircea Paşcu, originar, după mamă, din Vişeul de Jos şi cu interese mai mult decât oculte în zonă.

Paşcu a susţinut şi lansat candidatura la primăria oraşului Vişeul de Sus a lui Adrian Filip, fiul fostului deputat PSD de Maramureş, Nicolae Filip, în legislatura 1992-1996, decedat într-un accident rutier.

Coman a finanţat cu 12 miliarde de lei (vechi, la valoarea din 2004 – n.m.) candidatura acestui candidat (Adrian Filip – n.m.), implicat în mai multe accidente de maşină, soldate cu victime.

După ce Filip a pierdut în favoarea lui Ciolpan, Vărzaru spoliază acum (în iulie 2004, în plină guvernare PSD = ciuma roşie, n.m.) muncitorii, cărora le reţine din salariu pârleala de 12 miliarde.

Pe moşia lui Coman lucrează circa 5.000 de muncitori, majoritatea fără carte de muncă. Pentru că sunt ameninţaţi cu desfacerea contractului individual, ei acceptă condiţiile impuse de patron.

Printre altele, Coman este persoana care a sponsorizat în întregime costurile vizitei lui Ion Iliescu în Maramureş, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2000. (“Academia Caţavencu”, nr. 659/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu