Prin 2004, KGB-istul criminal Ion Iliescu le plângea de milă parlamentarilor

duminică, iulie 5, 2020 9:13
Posted in category Iliescu KGB

KGB-istul criminal Ion IliescuAjuns printr-un accident tare nefericit al istoriei Preşedintele României, KGB-istul criminal Ion Iliescu, autorul masacrului din perioada 22 decembrie 1989, ora 12:00 – 25 decembrie 1989 şi al masacrului de la minerida sângeroasă din 14-15 iunie 1990, îi deplângea pe parlamentari în 2004, spunând că au salarii de mizerie, în comparaţie cu cei angajaţi în posturi de conducere în sectorul privat. Asta în condiţiile în care, în învăţământ, de exemplu, în 2004, cu România sub jugul mafiei PSD-iste, salariul mediu era 200 de dolari (informaţie utilă pentru cretinii şi idioţii care spun că-n România s-ar trăi mai bine dacă nu am fi în UE).

Pornind de la această informaţie, “Academia Caţavencu” scria în 2004:

Clasa dormitoare din Parlament merge în paradis

Săracul Ion Iliescu şi cinstitul de el, a intrat în panică: mai are doar câteva luni şi va trebui să părăsească, pe rând, Cotroceniul, pe Corina (Creţu – n.m.) şi cucuveaua. Va ajunge şi el simplu senator, şi atunci va lucra pe salariul ăla mic de parlamentar, care n-o să-i ajungă nici cât să intre cu băieţii într-o cârciumă, la o limonadă. De-aia le şi ia apărarea parlamentarilor, începe să-i înţeleagă.

Lăsaţi, domnule preşedinte, că o să vă descurcaţi dumneavoastră şi cu salariul ăla de parlamentar, cât 50 de pensii. Nu toţi au norocul lui Ceauşescu, să nu mai ducă grija banilor după terminarea mandatelor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu