Labrador deschide seria rezervărilor pentru conceptul său de robot de asistenţă

duminică, ianuarie 9, 2022 18:36
Posted in category IT

Robot LabradorUna dintre cele mai mari probleme cu conceptele de robot de asistență, cum ar fi Amazon Astro, este că nu oferă soluții simple la probleme comune. Ele există doar pentru a crea un anumit peisaj pentru o companie sau pentru a îndeplini viziunea unui CEO asupra viitorului. Dar Labrador Caddy și Retriever sunt diferiți. Acestea sunt concepte de roboți cu obiective directe și realiste și urmează să fie lansaţi în 2023.

Labrador Caddy și Retriever sunt cărucioare mici de bar motorizate care transportă articole prin casa ta. Îți pot urmări mișcările folosind camere și senzori integrati sau pot călători în spații predeterminate, cum ar fi frigiderul, ușa din față sau spălătoria. Desigur, acești roboți răspund la comenzile vocale, rutine și comenzi în aplicație.

Am văzut mulți oameni respingând conceptele Labrador Caddy și Retriever. Dar acești roboți sunt destinați în primul rând (și testați de) celor care sunt cu dizabilități, vârstnici sau care se confruntă cu o afecțiune cronică precum Parkinson. Este adevărat, un Labrador nu poate înlocui în totalitate un îngrijitor, dar poate face sarcini simple precum transferul rufelor împăturite, aducerea alimentelor la frigider sau transportul obiectelor esențiale (pahare, medicamente etc.) mult mai ușor.

Labrador Retriever are și o caracteristică specială; se poate ridica și coborî. În plus, Retriever poate scoate articole dintr-un frigider, dar numai dacă frigiderul este modificat mai întâi de angajații Labrador.

Începând de acum, cei interesaţi pot precomanda, folosind un depozit rambursabil de 250 USD, un Labrador Caddy sau Retriever. Dar aparatele nu sunt tocmai ieftine; clienții care își rezervă robotul pot cumpăra un Caddy cu 5000 USD sau un Labrador cu 6800 USD. Dar este mai puțin decât veți plăti dacă săriți peste rezervare.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu