Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti

miercuri, iunie 24, 2020 12:09
Posted in category Mass-media

Dragnea Ceausescu

  • În Thailanda, o nouă iniţiativă educativ-punitivă: şoferii vitezomani care organizează curse ilegale de maşini sunt pedepsiţi nu doar prin amenzi, ci şi printr-un tur care cuprinde vizită la morgă şi la puşcărie, evident, pentru sensibilizare. Autorităţile nu au luat în calcul faptul că vitezomanilor s-ar putea să le placă şi la morgă, şi la puşcărie, drept pentru care se vor întoarce de urgenţă la curse!
  • În Singapore a fost expus, pentru cinci zile, un dinte despre care se crede că ar fi fost chiar al lui Budha. În sfârşit, o religie care are un dinte împotriva celorlalte!
  • În fotbalul australian feminin sunt câteva jucătoare de religie musulmană pentru care federaţia din provincia Victoria a dat autorizaţia de a juca cu un văl pe cap. Unu la mână: oare, la sfârşitul meciului, fotbalistele vor face un tradiţional schimb de văluri? şi b) păi la echipa de la FC Coranul, pot să joace, cu văl pe cap, şi nişte bărbaţi, cu nu-i mai recunoaşte nimeni! În fine, trei roman: măi, fetelor, sportul de performanţă nu e obligatoriu, aşa că nu vreţi să participaţi şi la nataţie tot cu văl? Sau la gimnastică, cu văl şi şalvari!!
  • În Marea Britanie s-a deschis, în mod oficial, prima bancă bancă de celule primare embrionare. Dacă ar trebui să se deschidă şi în România o instituţie care să adune ceva ce ţine de om, de componentele sale, în genul celebrei bănci de spermă, cred că am putea inaugura maximum Banca Română de Scuipaţi şi Flegme, care deja are filiale pe toate străzile din ţară! (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu