Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti

joi, iulie 2, 2015 15:26
Posted in category Mass-media

IslamistiChiar dacă nu ne face plăcere, ajungem din nou în closetul numit islam. În timp ce Occidentul civilizat vrea să trimită primul echipaj uman pe Marte, islamiștii au alt gen de probleme. Crezându-se prin secolul al XVI-lea, atunci când erau la modă astfel de aberații, liderii islamiști au un umor negru ceva de speriat. Desigur, pentru cei care nimeresc între acești criminali nu e prea amuzant ceea ce fac, dar islamiștii sunt nu numai criminali, dar și idioți. I-auziți ce debitează un cleric musulman.

“Femeile în blugi sunt vinovate de inflație și de producerea cutremurelor” (hăă, hăăăăă, hăăăăăăă)

Până și Hitler avea un mai ridicat simț al măsurii, atunci când debita tâmpenii. Mai mult, Fazlur Rehman (așa se numește acest dobitoc) crede că tot „nerușinarea femeilor” este cauza „crizei energetice și a situației proaste a securității Pakistanului”. Se pare că ajungi în împărăția lui Allah numai dacă ești idiot cu diplomă. Și ne mai mirăm de atentatele teroriste comise de niște nenorociți care chiar cred că ajung în Rai dacă ucid oameni nevinovați. Acești cobai au creierul spălat de asemenea jeguri de „clerici musulmani”, de fapt niște șmecherași carora munca le e străină. Doar așa a apărut religia „oficială”: s-au întâlnit un șmecher și un fraier; șmecherul s-a făcut cleric (musulman în cazul de față) și l-a pus pe fraier să muncească pentru el, promițându-i, în schimb, fericirea totală într-o altă lume.

„Femeile care poartă blugi sunt o armă mobilă de distrugere în masă” (hăă, hăăă, hăăăă)

Și încă ce armă. Nu prea dormi niște nopți, dacă vezi blugii mulați pe o tipă bună. Dar Fazlur Rehman, în marea sa înțelepciune, ne oferă și soluția: „femeile să fie acoperite ca un sac cu făină”. Să mai zica vreo doamna sau domnisoară că n-a avut noroc nascută fiind în România. Mai sunt barbații de pe aici bădărani (unii dintre ei), dar, în comparație cu ce specimene sunt în lumea islamica, astia de aici sunt îngerași.

„Talibanii nu ar mai provoca atentate dacă femeile ar fi ținute închise în casă” (hăă, hăăă, hăăăă)

Iată idioțenia în stare pură. Și după toate acestea, vine infractorul Puie Monta și aprobă construirea celei mai mari moschei din Europa în România. Și va fi vai și amar dacă asemenea idioți vor ajunge să predice în România. Avem și așa destui retardați în politică, niște islamiștii mai lipseau în România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti”

 1. Japonezii, acesti islamisti cu ochii oblici | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 18:44

  […] Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti […]

 2. Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic | A șaptea dimensiune says:

  iulie 29th, 2015 at 10:10

  […] Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti […]

 3. Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2015 at 17:36

  […] Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti […]

 4. S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2018 at 20:02

  […] Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti […]

Adauga un comentariu