Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV

joi, octombrie 27, 2016 18:52
Posted in category Iliescu KGB

Ion IliescuKGB-istul Ion Iliescu, jegul ce a distrus această țară

Când mă gândesc la Ilici Iliescu îmi vine, aproape instantaneu, să vomit. Nu știu dacă este țigan sau nu, cum spun unii, dar a fost o calamitate pentru această țară. Are atâtea acțiuni criminale, după unii chiar genocid, încât nu prea știi ce pedeapsă ar merita. Probabil, nu s-a inventat încă o pedeapsă suficient de mare pentru acest criminal odios. Haideți să ne amintim.

 • Decembrie 1989
  Fostul student la Moscova, acolo unde a fost racolat de KGB și a găsit o rusoaică, care nici azi nu știe bine limba română, ce ulterior i-a devenit soție, Ilici Iliescu, fie-i numele și neamul blestemat, inventează povestea cu teroriștii, pentru a pune mâna pe putere. Rezultatul? Peste 1000 de oameni, în special tineri, elevi, studenți, sunt măcelăriți în numele mafiei KGB-iste ce urma să pună mâna pe putere.
 • Iunie 1990
  Același criminal încă nepedepsit, pe numele lui de tradător de neam și țară Ion Iliescu, cheamă minerii pentru a apăra “democrația” (hăăăă, hăăăă, hăăăă, în acel moment România era singura țară din Calea Lactee unde democrația era apărată cu bâtele). Rezultatul? Mii de oameni măcelăriți, terorizați, înspăimântați, România izolată de lumea civilizată, România dată înapoi în bezna istoriei. De ce? Simplu: evreul Petre Roman și țiganul Ilici Iliescu nu voiau să piardă puterea pe care tocmai o cuceriseră.
 • 1989 – 2006
  Ilici Iliescu este președintele României în primii șapte ani după Loviluție. Rezultatul? O economie în cădere liberă, o inflație galopantă, o țară izolată pe plan extern, o mafie în formare. În timp ce Ungaria, Cehia, Polonia terminau reformele economice și se pregăteau de UE și NATO, România KGB-istului Iliescu lăsa economia în paragină, totul se ducea pe apa sâmbetei, întreprinderile și fabricile erau căpușate de mafia iliesciană, se fura într-o veselie etc.
 • 1996 – 2000
  Iliescu și mafioții săi intră în opoziție, acolo unde vor fura și mai mult decât atunci când erau la putere. Gașca lui Ilici Iliescu își continuă loviturile la adresa României. Este sprijinită minerida din 1999, doar că minerii, de această dată, nu mai ajung la București. Partidul mafioților rusofili înființat de criminalul Ion Iliescu sprijină pe față regimul criminal de la Belgrad, al lui Miloșevici, iar în Banat se face contrabandă la greu cu produse petroliere, în pofida embargoului instituit de ONU. Viitoare mafie care va căpușa întreaga Românie este în plină ascensiune.
 • 2000 – 2004
  Ilici Iliescu îl numește premier pe Pușcărilă, Adrian Nastase, cel care va institui o adevărată dictatură personală în acea perioadă. Și va fura cât cuprinde. Protectorul mafioților, Ion Iliescu, îi va restitui fostului Rege Mihai aproape toate proprietățile, deși în 1990 îl fugărea din țară. Caracatița PSD-istă, Cătălin Voicu și ceilalți, pune mâna pe toată România. Se pregătea dinastia Mafiei PSD-iste. Un singur pas mai trebuia făcut: Pușcărilă să ajungă Președintele României. Totul era pregătit pentru ca România să devină colonie PSD-istă: se schimbase Constituția, iar Bombonel Năstase a modificat durata mandatului de la 4 ani la 5 ani, pentru Președintele României. Un singur “amănunt” a deranjat subjugarea totală a României de către Mafia PSD-istă: Traian Băsescu. Chiar dacă azi a dezamăgit pe mulți, să nu uităm a fost singura opoziție la regimul ticăloșit, la mafia duetului Pușcărilă – Ilici Iliescu. Restul se cam știe. Și nu am amintit decât câteva din faptele acestui ticălos, acestui țigan nenorocit numit Ion Iliescu.

Vedeți aici povestea pedofilului decorat de Ion Iliescu și angajat la Romania TV.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV”

 1. Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 8th, 2016 at 20:42

  […] Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV […]

 2. Neconstruind sosele noi, PSD-istii sunt ucigasii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 11:42

  […] Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV […]

 3. Cum ne-a vândut ţara ruşilor KGB-istul criminal Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 8:37

  […] Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV […]

Adauga un comentariu