De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini

luni, martie 21, 2016 22:01
Posted in category Dictatura comunistă

ComunismCum pot fi creștini niște idioti care plâng după un dictator ateu care a demolat biserici și, prin securiști, s-a infiltrat adânc în afacerile interne ale bisericilor creștine

Nu am să înțeleg niciodată cum poți fi în același timp cu simpatii bolșevice și creștin. Și aceasta dintr-un motiv relativ simplu: cele două noțiuni se exclud una pe alta. Ori ești creștin autentic și urăști comunismul, un sistem criminal ce a ucis milioane de oameni în numele unui ateism impus cu forța, ori ești un comunist autentic și, în acest caz, religia nu are ce căuta în viata ta.

In timp ce primii martiri creștini preferau să moară decât decât să se închine unor împărați păgâni, asa-zisii creștini de azi din Românica nu au nicio reținere să se închine unui regim ateu și criminal, dar, pe la recensăminte, să se declare creștini

Vorbim aici de gloata ignorantă și needucată care dă masa votanților din România. Aceștia nu știu, probabil, că a fi creștin înseamnă să-l mărturisești pe Hristos oriunde și oricând. Adică nu poți fi creștin acasă, în familie, iar atunci când vine vorba de spațiul public să te închini, metaforic vorbind, unui cizmar ateu care a făcut tot ce-a putut să instaureze ateismul bolșevic în România.

Învățământul românesc este populat de cadre didactice cu puternice simpatii comuniste

Din păcate pentru această țară, ciuma roșie continuă să fie apreciată în asa-zisul mediu intelectual, unde nostalgicii bolșevismului criminal plâng după curul lui Ceausescu, dar votează infractori de câte ori au ocazia. “Comunismul a avut si lucruri bune” este sfânta blasfemie a unor nemernici care, în acest fel, se sterg la fund cu memoria milioanelor de victime inocente ale unui sistem criminal. Este în zadar să încerci a explica unor nulități intelectuale faptul că, până la urmă, tot foștii comunisti au distrus România sau că acel comunism care “a făcut si bine” a însemnat cenzură, înfometare, spălări de creiere, teroarea Securității, izolarea României de lumea civilizată, minciună, hoție etc. Cu asemenea moduri de a gândi vă dați seama ce elevi infectați de comunism ies de pe băncile școlii, elevi care vor crede în aberația faptului că Ceausescu, canalia ce a confundat România cu propria curte, a făcut numai bine acestui popor.

Nu poți intra într-o societate normală, democratică, plângând după un dictator ateu și criminal

Da, dragi nostalgici comuniști, unii dintre voi (de)formatori de generații care vor trăi într-o Românie liberă, Ceaușescu a fost un criminal. Pe lângă faptul că a dat ordin să se tragă la Timișoara, după cum se poate auzi în înregistrarea de de mai jos, a dat ordin, pe când era mare sculă în Armata Română formată din analfabeți puși de ruși, ofițerii autentici fiind uciși sau aruncați în pușcării, să se tragă în niște țărani care nu înțelegeau “binele” comunist și refuzau să predea de bunăvoie pământurile la Statul Comunist Sovietic. Iată un scurt fragment.

La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți. (Wikipedia)

Și din acest motiv, România este singura țară din Calea Lactee unde infractionalitatea are o cotă de piață uriasă, dar 99% dintre românași se declară creștini: nu fură, nu mint, nu iau șpăgi, nu dau șpăgi etc. (hăăă, hăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăă)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini”

 1. Teofil Marita says:

  martie 23rd, 2016 at 17:00

  „Cum pot fi creștini niște idioti care plâng după un dictator ateu”simplu ei se cred crestini dar de fapt nu sint si raman niste idioti

 2. Cugir C says:

  martie 23rd, 2016 at 17:15

  Declaratiae facuta in urma cu 1 an de Papa ….In istoria cunoscuta cele mai nobile fapte au faost faute de oameni fara credinta ,iar atrocitatile cele mai cumplite au fos facute in numele Domnului…… comunismul a fost un mic copil fata de atrocitatile comise de cei ce se declarau crestini…..

 3. Senatul Romaniei a adoptat un proiect ce scoate in afara legii comunismul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 13:52

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 4. Portretul credinciosului roman | A șaptea dimensiune says:

  mai 6th, 2016 at 14:23

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 5. Hexi Pharma este o creatie a fostei nomenclaturi comuniste | A șaptea dimensiune says:

  mai 24th, 2016 at 18:02

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 6. Bigotismul religios domina invatamantul din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iunie 18th, 2016 at 11:21

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 7. Umilintele indurate de romani in dictatura comunista | A șaptea dimensiune says:

  iunie 21st, 2016 at 17:41

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 8. Cum era lins in fund dictatorul ateu Ceausescu de patriarhul Teoctist | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2016 at 9:35

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 9. Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 12th, 2016 at 10:51

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 10. Comunismul a insemnat o agresiune fara precedent impotriva naturii umane | A șaptea dimensiune says:

  iulie 13th, 2016 at 14:10

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

 11. Patriarhul Teoctist, de la membru al Miscarii Legionare la turnator la Securitatea comunista | A șaptea dimensiune says:

  iulie 14th, 2016 at 11:16

  […] De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini […]

Adauga un comentariu