Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic?

miercuri, octombrie 21, 2015 13:41
Posted in category Mass-media

IslamistiCând țiganii din România furau în Occident, se declanșa o adevarată campanie de denigrare a României. Azi, când musulmanii ucid, violează, teriorizează comunități întregi, cei care-i critică sunt “neofasciști”

Occidentul înțelege greșit toleranța. A-i lăsa pe musulmani să invadeze Europa creștină, sau atee, dacă vreți, nu este o dovadă de toleranță, ci de maximă prostie. Angela Merkel mi se pare un monument de idioțenie. Nu poți primi milioane de refugiați decât dacă vrei distrugerea Europei. De ce nu ar vrea Merkel așa ceva? A vrut-o Hitler, iar Angela îl urmează. Pe germani i-au moleșit “americanismele” ieftine, dulcegăriile bolsevice ale RDG-istei Angela Mekel, cea care ar trebui trimisă în vizită la barbații din ISIS că pare tare nesatisfăcută, mai ales intelectual. E adevărat că este și multă dezinformare în legătură cu acești asa-zisi refugiați. Vă mai amintiti de fotografia trucată cu acel copil care, vezi Doamne, a fost găsit înecat pe țarm de către greci, când de fapt era o minciună sfruntată, menită să impresioneze Occidentul cu “drama” celor care fug din tara lor, în loc să o apere. Să sperăm ca cei din gruparea PEGIDA sunt destul de puternici pentru a riposta la prostia imensă de care dă dovadă Angela Merkel.

Iată mai jos câteva știri din ultima perioadă legate de invazia musulmană în Europa. Chiar astfel de tragedii nu impresionează pe nimeni? Pe nimeni important? Hollande, onanistul lu’ Pește, Merkel, femeia care nu-i femeie, nu tresare în voi niciun regret când vedeți crimele musulmanilor?

 • Epidemie de violuri în Germania, odată cu sosirea “refugiaților”

  Păcat că pe Angela Merkel n-o violează nimeni. “Femeile si fetele tinere adapostite intr-o tabara de refugiati din Bayernkaserne, o baza militara din Munchen, sunt violate si obligate sa de prostitueze zilnic, anunta organizatiile pentru drepturile femeilor. Desi centrul dispune de camere separate pentru femei, usile nu pot fi blocate si barbatii pot patrunde oricand in incaperi si in toalete.”

 • Sirianul bruscat de o jurnalistă maghiară a fost implicat în asasinarea a 50 de kurzi

  Cât tam-tam s-a făcut legat de faptul că o jurnalistă din Ungaria i-ar fi pus piedică unui sirian cu un copil în brate. Inclusiv la tembeliziunile din Românica s-a lasat cu emisiuni lacrimogene pe această temă. Rares Bogdan, de exemplu, mai avea puțin și spunea că Băsescu se află în spatele actiunii „inumane” a jurnalistei maghiare. Evident, toți „ziaristii’ de căcat din România nu au revenit să precizeze că, de fapt, cel căruia i s-a pus piedică este un terorist implicat în asasinarea a 50 de kurzi. Rares Bogdan, ziaristul lui Mutulică de la Cotroceni, ia du-te matale la familiile celor 50 de kurzi și explică-le ce inumană a fost ziarista maghiară fată de acest criminal nenorocit, ce ar trebui spânzurat cu prima ocazie.

 • ”Sărmanii’ refugiați scârbiți de mâncarea din Europa

  Stiți ce nu înțeleg? Dacă vrei mâncare ca la mă-ta acasă, stai acolo la tine, în țara ta musulmană, joacă-te cu cele 100 de fecioare promise în Coran, trezește-te la răsaritul Soarelui și spune-ți rugăciunea, adică nu veni pe capul meu în Europa si mai faci și mofturi. După ce-l primești în casă, pramatia vrea pe cuptor, cum se spune.

 • Copiii musulmanilor sunt antrenați să ucidă

  Angela Merkel o fi având copii, nepoți? Ce-ar spune iubitoarea de musulmani Merkel dacă, într-o zi, nepotii ei nu ar mai ajunge acasă, fiind uciși de musulmani? Acest Allah e un zeu tare ciudat. Vrea teroare, lacrimi, suferintă peste tot, adusă de copiii săi de suflet, „inocenții” musulmani. Păi, să nu-i trimiți la cele 100 de fecioare din Paradisul musulman. Mă întreb dacă acei „rabini” musulmani ceva mai cu scoală, ceilalți, prostimea sinucigasă, este, probabil, analfabetă, chiar cred în povestea cu fecioarele. Chiar cred că, oadată ajunși în Paradisul musulman, fecioarele își asteaptă „eroii” să le dea ceea ce acesti nenorociți nu au obținut decât poate în urma unui viol. Și dacă tot o freci toată ziua cu decapitări și alte paranghelii, când mai faci o baie, când mai te relaxezi, când mai ai un moment pentru tine. Sau la brute nu se pune problema.

 • Copil german bătut și scuipat de un imigrant

  Pe Merkel oricum n-o interesează. Poate cei de la PEGIDA îi fac o vizită si-i pun filmulețul care a îngrozit întreaga Europă. Și o trimit la cratită. Merkel, esti o rușine și o catastrofă pentru Europa de azi. Du-te în Siria, dacă îi îndrăgești atât de mult de acesti barabari veniți din Evul Mediu întunecat de crime și genocid. ISIS te așteaptă, Angela Merkel, să-ți demonstrezi credința și tăria de caracter. Lasa-ne pe noi cu creștinismul nostru călduț, cu ateismul nostru neimportant. Ia-l și pe onanistul de Hollande cu tine, poate la musulmani face și el rost de câteva soții care să-i satisfacă toate poftele.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic?”

 1. Maria Günther says:

  octombrie 22nd, 2015 at 14:51

  1… Angela lui Merkel nu are copii, poate nepoti…
  2… Apropo Hitler, intrebarea este, CHIAR cu poporul ei incepe?
  3… Ani de zile ma intrebam, cum de s-a cultivat nazismul in DDR cand parca si astia se faceau ca tind spre comunism, cu acele lozinci frecate sub nas de mii de ori si noua… Chiar am crezut in ele si inca o mai fac dar ni se demonstreaza zilnic cine urca si peste cine calca, tocmai pentru ca santem unii naivi ca se va schimba candva lumea!
  4… Dupa dovezile de violenta inca de la granita Ungariei, mai ca ma lasa rece orice poza scoasa din vreo doza care ma face sa banuiesc finalul acestei campanii de invazie fara precedent si cum se pare si fara sfarsit!… Asteptam si noi sa se rastoarne barca sau sa o intepe cineva, ceea ce mai degraba este de intrevazut.
  5… 2014… Germania a exportat armament in valoare de 2,2 miliarde EURO
  6… 2015………………………………………………………………….3,5 miliarde EURO, pentru prosti. Cica. in Anglia
  DECI 
  DORMI, lume, in pace
  Ca BINE ti s-o face!
  7… Despre Africa tocmai era un reportaj cum cumpara toti veneticii… CA, DEH, pot… terenurile oamenilor acelora si asa de calamitatile naturii saraciti de nu mai au nici unde sa le pasca vitele, ce sa mai zic despre rosiile facute de italeni pe acolo… care sant MAMAPOMODORO… sau de ceapa vanduta de straini=concerne sub pretul care le asigura viata nenorocitilor… DE CATE ORI batuti de destin???… incat nu mai au ce face decat sa……………………. Si atunci…………
  8… DE CE ne-am mai intreba, CUM de santem luati cu asalt?
  9… Si aici, se bat 80 de huligani cu altii 300 intr-un lagar… 
  Oaspetii astia de nemultumit dau foc la corturi in tabere de cazare, cand, pe undeva, auzi ca sant oamenii dati afara din casa ca prea huzuresc in apartamente prea mari pentru ei si…
   Pe acolo unde GARDURILE striga:… PE AICI NU SE TRECE!… astia dau buzna!
  10… FORTA CIREZII de VITE este insa ignorata si pe deasupra, intre coarne scarpinata, de aceea
  1… Incep sa ma intreb, la asa ignoranta a intereselor si responsabilitatii fata de propriul popor si UNIUNE CACA= mai clar, a LINISTII pe ACEASTA INSULA… daca zestrea adusa de DD-risti nu este scuzabila si poate ne-o fi de ajutor???
   

 2. Obama + Putin = islamizarea Europei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 11:13

  […] Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic? […]

Adauga un comentariu