PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei

marți, octombrie 20, 2015 11:31
Posted in category Mass-media

Lech WalesaPuie Monta, și Lech Walesa are gândire de secol XIX?

Să nu ne facem iluzii: majoritatea românașilor formează o gloată care ciugulesțe firimiturile lui Puie Monta, durând-o în cot de restul problemei. Și tocmai restul este mai important. Ce contează pentru țiganizata populație a României că PSD-istii au jefuit această țară, că Puie Monta este un mitoman plagiator, că familia acestui nenorocit este formată din infractori. Nimic din toate acestea nu contează. Așa stau lucrurile și în privința islamizării României. Toată lumea politică, în afară de Traian Băsescu, nu dă doi bani pe invazia musulmană din Europa. Monica Macovei, împreună cu toți europarlamentarii români, a votat acceptarea refugiaților musulmani în România. Ce istorie, ce tradiții, ce identitate culturală, nimic nu contează pentru românașul ajuns într-o funcție importantă. Inclusiv Cătălin Predoiu spunea într-o seară la televizor ceva de genul: “Europa va ieși întărită din această criză a refugiaților”. Domnu’ Predoiu, așa o fi, cum zici matale, doar și PNL-ul este extrem de întărit de invazia corupților. Iar cea mai bună dovadă a acestui fapt este aceea că nu puteti schimba un infractor din funcția de Premier, deși aveti presedintele României liberal și o alternativă ceva mai rezonabila la actuala mafie PSD-istă ce guvernează România. Dar să revenim la islamizarea României. Nu poți spune nimic de acest pericol deoarece imediat esti etichetat drept “retrograd” sau mai rău. Dar haideți să vedem ce afirmă o personalitate europeană a secolului XX despre islamizarea Europei. Puie Monta nu este nici la degetul cel mic al acestei personalități europene.

Lech Walesa: „Dacă Europa își va deschide porțile imigranților, vor începe curând să-și practice obiceiurile, inclusiv DECAPITĂRILE”

Fondatorul Solidarității se arată intransigent față de invazia musulmană care are loc în aceste zile asupra Europei. A fondat Sindicatul Solidaritatea, dând una dintre cele mai puternice lovituri lagărului comunist.

Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, fost președinte al Poloniei, după căderea comunismului, Lech Walesa nu se dezice de poziția sa conservatoare nici când vine vorba despre valul de imigranți cu care se confruntă Europa.

„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi.”

„Și noi polonezii am fost imigranți în timpul comunismului. Dar indiferent unde am mers, al respectat cultura și legile locului. Acești imigranți sunt altfel. Chiar ajunși la a doua sau a treia generație – uitați-vă la Franța, de exemplu – care au avut parte de educație bună și s-au îmbogățit, tot se întorc împotriva țării gazdă.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei”

  1. Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic? | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 12th, 2016 at 7:26

    […] PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei […]

  2. PNL, primul partid din Romania | A șaptea dimensiune says:

    iunie 10th, 2016 at 16:31

    […] PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei […]

Adauga un comentariu