Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani

vineri, octombrie 2, 2015 12:25
Posted in category Mass-media

Refugiati musulmaniÎn atenția infractorului Puie Monta și a presedintelui Iohannis: „Medicina românească n-ar face față valului de refugiati”.

Sistemul sanitar românesc nu va face față unui val masiv de migranți, cred medicii. Dacă mâine România ar intra în traseul valului de refugiați, sistemul de sănătate n-ar face față. Medicina militară nu mai e ce-a fost, iar doctorii din sistemul public sunt jumătate din câți ar trebui să fie doar ca să aibă grijă de pacienții români.

În România, potrivit datelor oficiale, sunt 13.500 de medici în spitale, deși e nevoie de minimum 26.000.

„Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva. Vor trebui să fie și niște medici care să-i opereze pe răniți, să-i evacueze, să facă ceva. Medicina militară de la noi nu mai este chiar ce a fost, pentru că Armata nu mai este chiar ce a fost! (…) Și n-au cum să absoarbă, Doamne ferește, vorbim despre ceva ipotetic, dar în clipa în care se pune problema unei atitudini care poate degenera în ceva, nu neapărat de un război, care să implice România, dar, de exemplu, într-un flux mare de refugiați, care poate să nu vină dinspre Sud, ci dinspre Est, cum îi preluăm? Cum îi preia medicina românească pe refugiați, când sistemul sanitar românesc, în clipa de față, nu este în stare să-și rezolve problemele cu propriii pacienți? Deci, vedeți, sunt niște lucruri asupra cărora cineva ar trebui să se aplece cu foarte multă atenție”, atrage atenția dr. Florin Chirculescu, medic.

România lui Puie Monta nu a cerut ajutorul Organizației Mondiale a Sănătății

Reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății în România, Victor Olszavsky, a precizat pentru EVZ: „Deocamdată nu am primit nici o solicitare din partea statului român pentru sprijin de la OMS. Probabil că nu e cazul!”.

Primii imigranți pe care România s-a angajat să-i primească la cererea Uniunii Europene vor sosi în țară în luna noiembrie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani”

 1. Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic? | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2016 at 7:27

  […] Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani […]

 2. Japonezii nu vor picior de musulman la ei in tara | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 20:33

  […] Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani […]

 3. Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 22:06

  […] Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani […]

 4. PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 22:25

  […] Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani […]

Adauga un comentariu