PSD-ul tiganizeaza la greu Romania

sâmbătă, iulie 25, 2015 12:05

Opriti tiganizarea Romaniei!Un țigan reprezintă România (sau Rromania?) la Bonn

Țiganul Mădălin Voicu va reprezenta România PSD-istă, roșie și needucată, în fosta capitală a RFG-ului. Se pare că statul pe la Latrina 2, acolo unde “muncea’ din greu la țiganizarea și îndobitocirea românilor, i-a priit țiganului Mădălin, cel care-i eticheta pe români “lași si trădători”, considerând că țiganii sunt superiori românilor (hăăă, hăăăă, hăăăăăăăăăăă). Or fi superiori poate la furat, la poluat mediul, la incultură, la încălcat legile țării etc. Țiganii, această minoritate infracțională, domină emisiunile tembeliziunilor din România. Oricum ai butona, dai peste țigani care-ți taie orice chef de a mai privi la televizor. Daca CNA-ul PSD-ist și-ar face treaba, am avea o Românie mai puțin țiganizată și, implicit, mai curată.

ANAF-ul lui Puie Monta amendează batrânii României pentru o legătura de pătrunjel, dar nu văd vilele cu turnulețe ale tiganilor, construite ilegal și, probabil, din bani furați

De ce s-a murit în 1989 la Timisoara? Simplu: ca țiganii să acapareze România. Clanuri întregi de țigani nu plătesc un leu impozit pe vilele imense în care locuiesc. Acești nomazi, care au gasit în România terenul propice de a fi în afara legii, trebuie obligați să respecte legile acestei țări, să muncească daca vor locuință și hrană. Mi se pare inacceptabil ca românii să fie discriminați în tara lor, iar acești țigani, care fac numai rău, să beneficieze de ajutoare nenumarate (da’ de muncă n-au auzit?), de locuri la licee și facultăți, obținute fără examen etc.

Fiică de bulibașă, la dreapta lui Puie Monta

Pe cine credeți că are consilier infractorul Viorel Ponta? Pe numita Dana Rozalia Varga, fiică de bulibasă. E consilier special al lui Victor Ponta, cu rang de ministru secretar de stat! Domnule Victor Ponta, domnule Klaus Iohannis, dragi CSAT, SRI şi alte instituţii de siguranţă naţională, colegi din presa de investigaţii, în ce ţară din lume o persoană provenită dintr-un clan de tip mafiot ajunge să aibă acces la secretele şi la informaţiile de cel mai înalt nivel în stat?! Este vorba de fiica celebrului bulibaşă Varga Rudolf, din Gilău (Cluj), despre care presa a relatat pe larg. Poliţiştii curaţi din Cluj nici nu mai pot să ţină socoteala de câte ori au ajuns membrii familiei bulibaşe la beci, pe vremea lui Ceauşescu, pentru implicare în afaceri cu aur şi alte probleme infracţionale. Dar Revoluţia i-a salvat, deşi erau la puşcărie pentru trafic de aur! În decembrie 89, membri ai clanului Varga se aflau în arestul Miliţiei Cluj, iar valul revoluţionar i-a scos pe sus din puşcărie şi i-a pus în libertate, deşi trebuia să rămână la zdup. Cei care se ocupau de contrainformaţii atunci ştiu mai multe (Timişoara,…). Persoane care cunosc istoria infracţională a familiei Varga au dezvăluit că actuala consilieră a premierului Ponta a fost şi ea la beci, în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, pe vremea lui Ceauşescu. Nu putea fi arestată, căci era minoră, dar surse demne de încredere au povestit cum era ţinută atârnată cu picioarele în sus şi lovită peste tălpi pentru a dezvălui activitatea infracţională a tatălui-bulibaşă. Pe vremea aceea, tortura era o formă eficace prin care autorităţile smulgeau informaţii despre clanurile mafiote, care altfel ar fi rămas mormânt, dată fiind secretomania internă păstrată inclusiv de copii.

Cum le-a returnat ilegal aurul României țiganilor infractorul Tăriceanu

Ce încredere mai poate avea cetăţeanul român în stat şi în siguranţa naţională, când astfel de persoane ajung la vârful puterii, fără un minim obstacol din partea instituţiilor de protecţie? Şi cum să nu te întrebi de ce fostul premier Tăriceanu a decis să returneze masiv aur, printr-o ordonanţă a guvernului său (care, atenţie!, n-a trecut prin parlament!), când aceeaşi Varga era şi atunci consilieră la cabinetul primului-ministru? Banca Naţională a României (BNR) a fost dată zdravăn peste cap, pentru că fost returnat masiv nu doar aurul ce fusese confiscat abuziv de statul român comunist de la cei care îl deţinuseră legal, ci şi aur care nu trebuia returnat, deoarece fusese confiscat de la reţelele de contrabandă transfrontalieră în care erau prinşi inclusiv membri de vază ai clanurilor ţigăneşti! Dintr-un condei, Tăriceanu a anulat toate legile ceauşiste referitoare la aur, deci şi pe cele care vorbeau despre aurul confiscat de la reţelele de contrabandă! Deci au primit cadou aur pentru fabricat lingouri chiar şi cei care-l furaseră!

Dosarul Aurului n-a explodat până acum, probabil pentru că sunt implicate sume imense de bani, iar lingourile (vezi cazul Vâlcov) au devenit şpagă de lux la nivelurile cele mai înalte ale politicii. Dar dacă politicienii au reuşit să ţină acest dosar departe de ochii poporului, nu acelaşi lucru trebuie să-l facă serviciile de informaţii, presa de investigaţii şi toţi acei poliţişti cinstiţi care ştiu mai bine decât oricine cât au chinuit cu reţelele infracţionale care ajung, iată, în preajma mai marilor-ţării!

Acest text nu este un atac la Victor Ponta. Se prea poate ca el s-o fi moşţenit pe Varga de la Tăriceanu, fără să ştie ce se ascunde în istoria sa şi a familiei sale cu bulibaşă. De menţionat că, după ce Tăriceanu a pierdut puterea, aceeaşi Varga a ajuns la vârful celor ma importante structuri din Ministerul de Interne!!! Şi nu e exclus ca să-şi fi fabricat între timp un CV curat, poate cu nişte cursuri de securitate naţională la activ, şi să fi intrat pe uşi necunoscute în spatele cortinei serviciilor de informaţii. Cu un astfel de pedegreeşi fără o verificare profundă, chiar şi Victor Ponta putea să-şi ia ţeapă cu oamenii de alături.

Statul, infiltrat de clanuri la nivel înalt

Dar tocmai de aceea încerc aici să trag un semnal de alarmă menit să protejeze instituţia primului-ministru de orice influenţă malefică. Ştiu că Victor Ponta îi datorează mult lui Tăriceanu, dar sper să nu-i datoreze şi complicitatea acestuia din urmă cu clanurile ţigăneşti. Pentru exemplificare, vă cer doar să vă imaginaţi cum ar arăta premierul Italiei având la dreapta sa un consilier provenit din familiile Cosa Nostra sau Camorra. Aici nu e vorba despre vinovăţia sau nevinovăţia Danei Rozalia Varga, ci despre ceva mult mai grav: accesul la informaţii secrete al unor grupuri care pot destabiliza statul român.

Dar sigur că DNA, SRI, Parchetele locale, poliţiştii cinstiţi, cei care au lucrat în contrainformaţii şi care n-au fost prinşi în reţele de şpagă pot investiga să afle dacă există un interes direct între familia bulibaşei Varga Rudolf şi ordonanţa prin care guvernul Tăriceanu a înapoiat masiv aurul din rezervele naţionale, fără niciun control, inclusiv către cei care au fost prinşi pe vremea lui Ceauşescu făcând trafic cu metalul preţios. Există informaţii berechet la foştii şefi ai Direcţia Aur&Valută, din fostul Inspectorat Judeţean al Miliţiei Cluj, care au avut mult de furcă pentru a-i dovedi şi a-i ţine sub control pe traficanţi.

Trebuie doar să existe un interes pentru a scoate la lumină acele reţele infracţionale şi a vedea astfel până unde s-au infiltrat ele în zilele noastre. Cei interesaţi să mai salveze ceva din această Românie ce riscă să intre pe mâna clanurilor mafiote găsesc mai jos câteva linkuri utile, care arată de ce o persoană precum Dana Rozalia Varga nu are ce să caute niciodată în preajma unui prim-ministru, darămite să mai vorbească la TV despre moralitate în politică!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu