De ce unii parlamentari liberali (nu) merită votaţi

marți, ianuarie 31, 2012 12:49
Posted in category PeNaLii

USLParlamentarii liberali şi neocomunişti s-au decis să facă grevă. Nimic neobişnuit până aici. Numai că ei îşi vor încasa salariile în această perioadă. Adică ‘fraierul’ de profesor dacă face grevă nu este plătit, dar parlamentarul liberal îşi ia banii. Faptul că aceşti bani vor fi donaţi este frecţie la un picior de lemn. Acest fapt dovedeşte tupeul de borfaş şi nesimţirea de bolşevic a unora care vor să guverneze România. Parlamentarii USL-işti sunt cumva deasupra legii? Nu sunt tot bugetari, precum profesorii? Dar iată mai jos, preluat din ‘Academia Caţavencu’, un material în care se poate citi cum respectă legea un parlamentar liberal. Păi, să nu-l crezi pe Crin Antonescu atunci când îşi îndemna suporterii la luptă împotriva dictaturii (hă, hă, hă).

Cum să-ţi închiriezi propriul imobil şi să-ţi plătească Parlamentul chiria

Deputatul liberal din Bistriţa-Năsăud Ioan Ţintean este la primul mandat, dar, pentru că înainte de asta a fost director al Direcţiei de Finanţe Publice la el în judeţ, se poate spune că la primirea mandatului era deja antrenat în inginerii financiare. În caz că doriţi să beneficiaţi de o audienţă din partea alesului, puteţi să-l căutaţi în Bistriţa, cartierul Unirea, la nr. 396, acolo unde are cabinetul parlamentar. Cu puţin noroc însă, mergând la adresa respectivă puteţi să nimeriţi exact acasă la deputat, pentru că la aceeaşi adresă îşi are şi domiciliul. Iar dacă odată ajunşi la adresă veţi fi surprinşi că acolo e şi un magazin fero-metal şi un magazine mixt, să nu vă speriaţi, că proprietar al acestora e tot deputatul. Adică, pe lângă activitatea parlamentară, Ioan Ţintean are şi o firmă, Meridian SRL, administrată de soţia Raveca, societate care se ocupă cu vânzarea de feronerie printr-un magazin situat exact la aceeaşi adresă, Unirea 396, în Bistriţa, unde îşi are deputatul atât domiciliul, cât şi biroul parlamentar.

Or, dacă tot am ajuns la biroul parlamentar, că asta ne interesa pe noi, nu putem să trecum cu vederea faptul că deputatul Ţintean decontează la Parlament în fiecare lună aproximativ 4.000 de lei pentru materiale de întreţinere a biroului parlamentar şi încă vreo 500 de lei lunar pentru chiria cabinetului. Iar cabinetul ăsta pentru care se fac decontările e chiar la el acasă, unde e şi magazinul de fierăraie. Acum, că la biroul parlamentar e şi un magazin nici n-ar fi atât de grav, dar chiar aşa, să fie şi cabinetul şi magazinul la el acasă şi să-şi mai deconteze singur chiria, din banii Parlamentului, parcă nu se face. (Alexandru Cristorian)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “De ce unii parlamentari liberali (nu) merită votaţi”

 1. Măscăriciul Crin Antonescu şi dictatura | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 19:08

  […] De ce unii parlamentari liberali (nu) merita votati […]

 2. Cum erau vânaţi liberalii după 1945 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 19:28

  […] De ce unii parlamentari liberali (nu) merita votati […]

 3. Cr(et)in Antonescu şi România celor lipsiţi de bun-simţ | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 19:57

  […] De ce unii parlamentari liberali (nu) merita votati […]

Adauga un comentariu