România mogulilor

vineri, noiembrie 27, 2009 16:09
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuÎn secolul trecut, în ţările bananiere, loviturile de stat erau frecvente. Iar prima grijă a huntei militare care organiza lovitura era controlul radiolui şi televiziunii. Restul erau amănunte.

Şi în România de după 1989 prima grijă a foştilor bolşevici şi securişti a fost controlul televiziunii publice. În timp, au apărut posturi comerciale, dar controlul a rămas. Cele două mari trusturi de presă controlate de mafia securisto-bolşevică sunt, fără nici un dubiu, trusturile lui Vântu şi Voiculescu.

Realitatea TV şi Antenele 1 şi 3 au declanşat o campanie electorală pe care doar în ţările bananiere o mai găseşti. Ce deontologie profesională, ce echidistanţă la ziariştii care ciugulescu din firimiturile mogulilor, pentru aceste “bastioane ale minciunii” nu contează legea sau morala publică.

Au făcut campanie electorală inclusiv în ziua votului (22 noiembrie 2009), contrar prevederilor legale, doar Vântu şi Voiculescu sunt deasupra legii. Au venit cu filmuleţe trucate, iar pentru aceasta, în orice ţară civilizată şi în care legea se aplică, mafiotul Patriciu ar risca ani grei de puşcărie.

Pentru aceşti indivizi România nu contează. Ceea ce contează cu adevărat este să ajungă ei la ciolan. Furia cu care este atacat Preşedintele României arată lipsa de scrupule a foştilor securişti şi bolşevici, precum şi faptul că aceştia mai cred că românii sunt nişte proşti cărora le pui filmuleţe trucate.

Această haită de hiene care vor să sfâşie ţara n-au învăţat nimic din păţania tătucului lor, cizmarul din Scorniceşti. Dacă pe români îi crezi proşti şi laşi, s-ar putea să te înşeli. Pe 6 decembrie 2009, mogulii şi foştii bolşevici din România se vor convinge ca nu întâmplător “Deşteaptă-te române” este imnul nostru naţional. Românii au ieşit de mult din întunericul dictaturii comuniste şi nu mai pot fi prostiţi de un Prostănac de două ruble. Încearcă la Moscova, tovarăşul Geoană, poate ai mai multe şanse.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu