Sorin Ovidiu Vîntu vrea respect

duminică, octombrie 18, 2009 18:50
Posted in category PeNaLii

Sorin Ovidiu VantuSe spune că inteligenţa medie a unei turme este mai mică în grad decât gradul de inteligenţă a ultimului individ din acea turmă. Plecând de aici, se poate constata rolul major al parlamentarilor în frânarea progresului României. Aceşti indivizi, lipsiţi de respect faţă de banul public şi legile ţării, văd în preşedintele României “dictatorul feroce” care nu-i respectă pe hoţi.

Corupţii PSD-ului vor respect, adică justiţia să nu-i deranjeze. Ungurii vor respect atunci când organizează referendumuri ilegale. Liberalii vor respect atunci când se pupă cu tătucul mineriadelor. Securistul Voiculescu vrea respect atunci când antenuţele sale aruncă deontologia profesională în aer. Iar Sorin Ovidiu Vântu vrea respect atunci când “Realitatea TV” a devenit o cocină în care s-a lăfăit fără jenă porcul numit Păunescu Adrian, cel mai vinovat pentru mocirla morală actuală a României, datorită inimaginabilei linguşiri a cizmarului analfabet care a condamnat România la izolare şi stagnare, în comparaţie cu ţările civilizate.

Ce uită aceşti “patrioţi de televiziune” este că românii s-au săturat de gogoşi. Manipularea şi-a pierdut “farmecul” de colhoz, în care tatăl “Prostănacului”, ofiţer de securitate, îşi slujea ţara cenzurând visurile românilor. Criza economică nu se depăşeşte scuipându-l pe Băsescu, ci învăţându-i pe pesedişti să nu mai fure, şi aplicându-le legea dacă e cazul, învăţându-i pe aceeaşi pesedişti să plătească impozit pe venit, iar şefii lor, tot pesedişti, să folosească banul public nu pentru clientela politică, ci în beneficiul public.

Nu l-am auzit pe Prostănacu’ spunând că funcţionarii corupţi vor fi deferiţi justiţiei sau că vor fi demarate campanii prin care cetăţenii vor înţelege că doar munca lor mai eficientă va scoate România din criză. Şi totuşi dacă, Doamne-fereşte, Prostănacul ajunge Preşedinte, va avea respectul nostru, onorabili emigranţi în Canada. Acolo îl vom primi la fel cum l-au primit românii pe Ilici Iliescu în 2003, la Montreal: cu o pancartă pe care era scris cu caractere chirilice “Muie Iliescu!”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Sorin Ovidiu Vîntu vrea respect”

  1. Sorin Ovidiu Vantu: „Dorulet, eu hotarasc ce scrieti voi si ce nu in Academia Catavencu” | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 8th, 2016 at 18:46

    […] Sorin Ovidiu Vîntu vrea respect […]

  2. Cum ii lingea talpile Stelian Tanase mafiotului Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

    mai 8th, 2016 at 9:55

    […] Sorin Ovidiu Vîntu vrea respect […]

Adauga un comentariu