Romania, singura tara fost comunista unde securistii criminali au privilegii inimaginabile

duminică, aprilie 26, 2015 14:12
Posted in category Justitie, Mass-media

Comunism = NazismAi fost securist și ai terorizat populația României niste ani? Foarte bine, România membră NATO și UE îți oferă drept recompensă o pensie babană, plus alte privilegii.

Și toate acestea prin Guvernul penal Viorel Ponta, reprezentantul, nu-i așa, al celor aproximativ 4 milioane de ciobani, țigani, nostalgici comuniști etc. ce au votat USL în 2012. În timp ce Polonia, de exemplu, a tăiat din pensiile foștilor securiști comunisti. Numai că, din păcate, România nu-i Polonia. România este o țară de ciobani și țigani, unde Ilici “KGB” Iliescu a domnit vreo 10 ani (mai precis aproape 11), iar cei ce sunt altfel sunt catalogați golani (am citat dintr-o piesă; sper să nu fiu acuzat de plagiat, deși în Republica Securistică România plagiatul nu creează probleme, ba dimptrivă, dacă plagiezi, vei fi adulat de turma de țațe, țoape și topârlani, fără educație, fără cultură, fără morală). Dar să revenim la securiștii noștri.

Guvernul Ponta intenționează să mărească pensiile foștilor ofițeri ai Securității regimului comunist.

Guvernul a anunțat săptămâna aceasta majorarea pensiilor militarilor și ”altor categorii”. Printre aceste categorii sunt și foștii ofițeri ai Securității regimului comunist. Băieții care l-au servit pe Ceaușescu aveau și așa pensii mult peste salariul mediu pe economie. Acesta e un paradox ușor revoltător.

Sursa: https://evz.ro/paradoxul-tipic-romanesc-securistii-cu-pensii-babane.html

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Romania, singura tara fost comunista unde securistii criminali au privilegii inimaginabile”

 1. george marmara says:

  aprilie 29th, 2015 at 2:21

  :) Rusine guvernului roman in caz ca fostii securisti vor primi pensii marite.acesti criminali care au torturat poporul roman nu ar trebui sa primeasca nimic.V.Ponta este un inconstient daca intentioneaza sa rasplateasca fostii securisti.george

 2. Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 10:30

  […] Romania, singura tara fost comunista unde securistii criminali au privilegii inimaginabile […]

 3. Inspectoratul de Jandarmi Bacau omagiaza securistii criminali | A șaptea dimensiune says:

  februarie 5th, 2016 at 22:01

  […] Romania, singura tara fost comunista unde securistii criminali au privilegii inimaginabile […]

 4. Tapus Constantin says:

  aprilie 26th, 2016 at 9:18

  Fostii ofiteri de securitate Marinescu Danut , Enoiu Ghe , Pinta Ion ( presa a scris ca e responsabil si de aducerea minerilor din Gorj la Bucuresti in 13- 15 iunie 1990 ) Bucura Vasile de la inspectoratul de Securitate Gorj responsabili de anchetarea si urmarirea mea in regimul comunist au ramas in S.R.I. si dupa 1990 , au fost avansati in grad si functii pana in 2006 cand la numeroasele mele memorii adresate Parlamentului Romaniei , Presei nationale , S.R.i  , C.N.S.A.S. a eliberat Decizii in care se arata ca acestia au incalcat drepturile si libertatile omului , au comis abuzuri in exercitarea atributiunilor de serviciu . In prezent acestia sunt benificiarii ai unor pensii de lux acordate de statul roman care apreciaza astfel activitatea acestora in regimul comunist!

Adauga un comentariu