Samsung Galaxy Unpacked, iulie 2023, noutăţile anunţate

vineri, iulie 28, 2023 9:04
Posted in category IT

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Unpacked, iulie 2023, a avut loc, pentru prima dată, în țara de origine a Samsung, Coreea de Sud. La Samsung Galaxy Unpacked s-au prezentat mai mult upgrade-uri, decât inovații revoluționare.

Samsung Galaxy Z Fold5 a fost la înălțimea așteptărilor

Când comparăm Galaxy Z Fold5 cu Galaxy Z Fold4 de anul trecut, cu siguranță Galaxy Z Fold5 îl depășește.

Samsung Galaxy Z Fold5 are un ecran de 7,6 inchi cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2, la fel ca Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra de anul acesta. Camerele sunt, de asemenea, similare cu seria S23.

Camere:

 • camere din spate: 50MP Wide/12MP Ultra Wide/10MP Tele Zoom optic 3X/ Zoom Space 30X;
 • camere frontale: ecran de acoperire de 10MP/4MP sub ecranul principal de afișare.

Preţuri:

 • 1800 USD pentru 12 GB RAM/256 GB spaţiu de stocare
 • 1920 USD pentru 12 GB RAM/512 GB spaţiu de stocare
 • 2160 USD pentru 12 GB RAM/1 TB spaţiu de stocare

Puteți precomanda Galaxy Z Fold5 aici, iar dispozitivele vor fi livrate începând cu 11 august.

Samsung Galaxy Z Flip5, upgrade-uri importante

Samsung a actualizat ecranul capacului telefonului, numit acum „Flex Window”. Este un ecran care măsoară 3,4 inchi – un salt uimitor față de afișajul de 1,9 inchi al modelului de anul trecut.

Camere:

 • camere din spate: 12MP Wide/12MP Ultra Wide/10X Digital Zoom;
 • camere frontale: 10MP.

Preţuri:

 • 1000 USD pentru 2 GB RAM/256 GB spaţiu de stocare
 • 1120 USD pentru 2 GB RAM/512 GB spaţiu de stocare

Puteți precomanda Galaxy Z Flip5 aici, iar dispozitivele vor fi livrate începând cu 11 august.

Samsung Galaxy Watch6 oferă informații vitale despre sănătate

Galaxy Watch6 Classic marchează revenirea cadrului rotativ al Galaxy Watch complet cu acel aspect elegant, cool, în stil James Bond.

Galaxy Watch6 vine în două dimensiuni: 40 mm și 44 mm; Galaxy Watch6 Classic, 43mm, respectiv 47mm. Este șic, sigur, dar contează ceea ce se află în interiorul ceasului: senzorul BioActive îmbunătățit transformă Galaxy Watch6 într-un monitor de sănătate care urmărește toate tipurile de dimensiuni ale sănătăţii tale, inclusiv modul în care dormi.

Noul Sleep Score este geniul Samsung pe ecran. Poate suna ca o altă aplicație de somn printre o mulțime de alte aplicații de urmărire a somnului, dar este mult mai mult decât atât. Practic, te determină să trăiești un stil de viață mai sănătos. Iată cum funcționează.

Purtați Galaxy Watch6 în pat și acesta vă va analiza ciclul de somn de la început până la sfârșit. Apoi, va monitoriza somnul și va oferi date care detaliază ritmul cardiac, respirația și alți factori de impact.

Veți primi apoi sfaturi prin Galaxy Watch6 pentru îmbunătățirea somnului prin programul de coaching al somnului de la Samsung, care vă sfătuiește despre obiceiurile zilnice pe care le puteți schimba pentru a dormi mai bine, cum ar fi exercițiile fizice, meditația, evitarea anumitor alimente și băuturi după un anumit timp și multe altele.

De asemenea, Samsung Health se îmbunătățește, datorită senzorului BioTech de la Galaxy Watch6. Veți primi alerte de sănătate atunci când ceva nu este în regulă cu ritmul corpului dvs., cum ar fi un ritm cardiac ridicat sau scăzut. Potrivit Samsung, poate detecta chiar și când inima ta este în fibrilație atrială (Afib).

Puteți precomanda Galaxy Watch6 și Watch6 Classic aici, iar dispozitivele vor fi livrate începând cu 11 august.

Tabletele Samsung Galaxy Tab S9 au ecran AMOLED

Acest ecran este ideal pentru utilizatorii care lucrează în aer liber și au nevoie de o tabletă. Seria Tab S9 are același procesor Snapdragon 8 Gen 2 prezent şi la smartphone-urile Galaxy Z Fold5/Flip5, având un sistem de vapori care împiedică supraîncălzirea.

Seria Tab S9 vine în câteva dimensiuni diferite, fiecare cu conectivitate 5G:

 • Tab S9: ecran de 11 inchi/8 GB RAM/128 GB spaţiu de stocare;
 • Tab S9+: ecran de 12,4 inchi/12 GB RAM/258 GB spaţiu de stocare (upgrade la 512 GB);
 • Tab S9 Ultra: ecran de 14,6 inchi/12 GB RAM/258 GB spaţiu de stocare (upgrade la 512 GB).

Puteți precomanda Galaxy Tab S9, Tab S9+ și Tab S9 Ultra aici, iar dispozitivele vor fi livrate începând cu 11 august.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu