Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania

vineri, august 21, 2015 11:44
Posted in category Educatie, Locale

Ecaterina AndronescuPoveste din cartierul PSD-isto-Liberal, adică USL-amist

S-ar putea să vă întrebați cum ajung cei cu niște clase violatori cu diplome, infractori în general. Am să vă povestesc o întâmplare trăită de mine, din care se poate înțelege în ce rahat de țară trăim și cum mafia, în stare incipientă în cazul mediului rural, decide totul. În urmă cu vreo șase ani, ajunge în clasa a V-a elevul Harabagiu Andrei-Silviu, într-o școală de pe aici. Acest elev avea o problemă majoră: nu știa deloc alfabetul, adică nu știa să scrie și să citească. Cu totul întâmplător eram și diriginte la acea clasă. Părinții acestui elev nu s-au interesat deloc de el vreme de trei ani, după cum se va vedea mai încolo. Mama l-a abandonat de mic, iar tata era plecat tot timpul în acea perioadă, venind prin vacanțe. Era în grija unei bunici, fără prea multă școală, care cu greu înțelegea cum trebuie să fie un elev la școală.

Promovat din ciclul primar deși era bolnav sau cu IQ-ul extrem de redus

S-ar putea să vă întrebați cum a ajuns în clasa a V-a. Întâi de toate trebuie spus că promovarea la țară este obligatorie. Altfel, mafia, în stare incipentă, repet, te va desființa, deocamdată la nivel de bârfă, dar nu se știe niciodată. Oricum, ești singur, nu te apară nimeni, într-o tară de rahat ce are grija mai degrabă de infractori, decât de medici, profesori sau polițiști. La o discuție de prin cancelarie, respectiva învățătoare mi-a spus că nu a putut face mai mult, iar repetent nu l-a lăsat din motivele amintite anterior.

În orele de matematică desena, număra etc., ca la grădiniță

Ciudățenia situației actuale este următoarea: ca să trimiți un copil la o scoală specială ai nevoie de acordul părinților, de colaborarea lor, iar pentru a junge acolo ai 1001 de drumuri de făcut, documente etc., totul pe timpul și pe munca ta. Nu se decontează decât foarte greu banii de navetă pentru profesorii navetiști, doar nu vă imaginați că ți se decontează cheltuielile cu plecări de altă natură. În asemenea conditii, elevul Harabagiu Andrei-Silviu, cel care neștiind alfabetul nu putea învăța la niciun un obiect, a promovat până în clasa a VII-a, pe criteriul “Măcar să aibă 8 clase, maică”. În cei 3 ani cât a venit la scoală în ciclul gimnazial, nu a înregistrat niciun progres, adică nivelul lui de asimilare a cunostințelor era acelasi de la începutul clasei a V-a: ZERO. Singurul obiect, în afară de sport și desen, unde se descurca era muzica. În rest, la ore era inspector.

Ce pățești dacă încerci să fii corect

Orice tentativă a fi corect la școală, în sensul de a aplica dreapta măsură în aprecieri, generează mari probleme într-un mediu infracțional, unde a circula cu mașina, de exemplu, fără permis, fără RCA etc. este deja banalitate. Dar să revenim la elevul respectiv. În clasa a VII-a, rămâne corigent la 3 obiecte: Matematică, Limba și literatura română, Limba franceză. Cei 3 profesori, printre care și subsemnatul, cădem de acord că nu putem face nimic în cazul acestui elev analfabet și că, logic, nu poate termina 8 clase. Rezultatul acesti gest normal și firesc a fost o campanie de denigrare desfășurată de tatăl elevului analfabet, venit între timp acasă, după ce, repet, timp de 3 ani nu a venit niciodată la scoală (la ședințele cu părinții sau într-o zi oarecare) pentru a se interesa de soarta copilului său. Evident, principalul vinovat am fost eu, din cauza mea “scumpul lui băiețel” care, repet, nu știa alfabetul și nici măcar adunarea a două numere, nu a putut termina clasa a VIII-a. Iar acest personaj, tatăl copilului, avea timp de povestit, fiind unul din cei care populează barurile și formează, repet, mafia rurală, adică indivizi ce nu învață o meserie, nu citesc nimic, nici măcar nu se uită la televizor, ci sunt tot timpul conectați la viața de zi și noapte a fărădelegilor comise permanent în această țară dominată de țigani, comuniști (PSD-iști) etc.

Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania?

Simplu: pe baza terorii verbale instaurate de găști, sprijinite moral de alți profesori, primari, consilieri etc. Totul se rezumă la interpretări. Ciobani ajunși directori, căruțași ajunși primari, școli dominate de analfabetism etc. Toate acestea nu interesează absolut pe nimeni. Doar nu vreți ca PSD-ul să lichideze analfabetismul. Cine i-ar mai vota! Doar nu vreți ca viitorul infractor să citească. Nu, cititul este pentru fraieri. Știți câți învată cât de cât la țară, la un nivel acceptabil? Maxim 25%. Restul? “Vai, săracu’, da’ știți ce necăjit este acasă, vreti să-si mai facă și temele?”, “Vai, dar știți câți frați și surori are el! Cum să mai învețe?”, “Știți ce muncește el acasă. Familia are 10 vite (8, 11, …), când să mai aibă timp să învețe operații cu fracții ordinare”. Așa că lăsați orice speranță pentru următorii ani. Vorba lui Puie Monta, PSD-ul va guverna și în următorii 50 de ani. Va guverna peste o Românie în care vor fi milioane de Harabagiu Andrei-Silviu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania”

 1. Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 8:34

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

 2. Sclavii lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 30th, 2015 at 18:35

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

 3. Cum distruge presa de rahat renumele unui profesor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 21:06

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

 4. Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 16:00

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

 5. Cum sunt promovati analfabetii in scolile din mediul rural | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 20th, 2016 at 18:43

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

 6. Cum ne-a condamnat Romania rurala la neocomunism | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2016 at 13:10

  […] Cum ajung analfabetii sa aiba diplome in Romania […]

Adauga un comentariu