Şi totuşi, Mihai Răzvan Ungureanu provine din rândurile nomenclaturii comuniste

luni, august 24, 2015 17:05

Mihai Razvan UngureanuMihai Razvan Ungureanu este evreu, dar nu asta este marea problemă

Este cam ciudat, totuși, ca dintr-un număr atât de redus de evrei, ce au rămas în România, atât de mulți să ajungă în funcții importante în statul român. Petre Roman este evreu și a fost premier, Silviu Brucan este evreu și a fost un personaj important în evenimentele din 1989 etc.

Mihai Razvan Ungureanu a fost, între 1985 şi 1989, membru supleant al Comitetului Central (CC) al UTC

Adică nu un UteCist pârlit ca subsemnatul, care a aderat la UTC fără să-l întrebe nimeni de sănătate, că așa era moda atunci. NU, Mihai Razvan Ungureanu a fost membru supleant al Comitetului Central (CC) al Uniunii Tineretului Comunist. Credea în idealurile comuniste sau, mai probabil, voia să ajungă în vârful puterii. Ce contează că acea putere era bolșevică (doar bolșevismul, spun unii, este o afacere evreiască) sau liberală, cum este astăzi pentru MRU.

Mihai Razvan Ungureanu: “Noi, tinerii din județul Iași, vom urma neabătut indicaţiile şi orientările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae Ceauşescu” (uraaaa!, uraaaaaaaaaaa!, ura?)

Haideți să vedem cam ce limbi catifelate avea MRU pe fundul dictatorului și al Partidului Bolșevic, finanțat de Moscova și aducător de ciumă roșie în România. Oare știe MRU câți liberali au murit în temnițele comunismului pe care-l slujea înainte de 1989?

„Hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român, înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei generaţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu în deschiderea lucrărilor Forumului nostru, pun şi în faţa noastră, a elevilor utc-işti, sarcini deosebite. Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţeale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie sa dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creatoare, deschisă spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină. De aceea programele noastre de activităţi, ancorate mai ferm în realitatea concretă a problemelor cu care se confruntă fiecare colectiv de elevi corelate mai strâns cu acţiunile desfăşurate pe linia şcolii, au fost orientate astfel încât să conducă la sporirea răspunderii eleviloe pentru învăţătură, pentru pregătirea permanentă, perseverenţă şi sistematică, printr-un efort propriu susţinut şi constant.

Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orientările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii din judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.”

Să recapitulăm: Ion Iliescu (Ilici „KGB”) – membru marcant al Partidului Comunist Român (în Comitetul Central etc.)

A studiat la Moscova, fiind racolat de KGB. Soția: rusoaică. Tatăl: fost jeg bolșevic, venit pe tancurile sovietic. Ion Iliescu, fapte penale: morții din 1989 (mai mulți după fuga lui Ceaușescu, decât înainte de, adică s-a murit cu Ilici la butoane), morții și răniții mineriadelor (minerii dirijați de securiști au venit să-i salveze fundul unui KGB-ist ce avea să distrugă România), distrugerea economiei naționale prin gașca de mafioți din jurul său etc.

Emil Constantinescu, fost membru al PCR (Partidului Comunist Român), cu funcții în organizația locală

Nu-l poți compara, din punct de vedere al trecutului, cu Ilici Iliescu. S-a înscris în PCR din teamă sau din naivitate. Doar nu era să facă disidență. Pentru un învins al Securiștilor era deja prea mult. Fapte imorale: sprijinul constant, în ultimii ani, pentru mafia PSD-istă. Iată, ura fată de Băsescu face neoameni.

Traian Băsescu, umil membru al Partidului Comunist Român

Singurul președinte ce a încercat destructurarea rețelei de foști comuniști și securisți care au distrus România. A fost membru PCR simplu, ca și subsemnatul membru UTC simplu, deoarece toată lumea din România trebuia înscrisă undeva. Bun, puteai să n-o faci, dar îți ridicai Securitatea în cap, iar pe atunci nu te puteai duce nicăieri. În lagărul comunist, PCR-ul și Securitatea erau dumnezeii tăi.

Klaus Iohannis a fost cu siguranță membru al UTC. Poate și al PCR

Oricum, pe românași nu-i prea interesează așa ceva, doar România nu-i Polonia, acolo unde bolșevicii au fost eliminați pentru totdeauna din structurile de conducere. Nu, România este tara aia cu sosele puține și pline de gropi, cu țigani care terorizează populația, dar sunt prezenți non-stop la televizor, cu gunoiul numit „manea”, cu un premier penal, cu un președinte plecat în veșnice concedii, cu posturi TV aservite mafiei politice, cu un sistem sanitar ce ucide zilnic oameni și de care fug cei cu bani, cu sate pustiite de guvernările comuniste de după 1989 etc.

Concluzia: Oamenii civilizati își fac o tară de care sunt mândri, cei tribali (precum românașii) plâng după tătuci și-i acuză pe alții (UE, marțieni, masoni etc.) de neputința lor. Restul e gargară ieftină pentru ciobanii analfabeți ce vor alege PSD-ul, adică propria lor moarte financiară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Şi totuşi, Mihai Răzvan Ungureanu provine din rândurile nomenclaturii comuniste”

  1. Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara | A șaptea dimensiune says:

    martie 19th, 2016 at 11:12

    […] în partidul bolșevic ce a sfârtecat România cu ajutorul rusilor). Numai că, spre deosebire de MRU, am fost înscris în UTC ca toți elevii de liceu din acea perioadă. Nu am fost un nomenclaturist […]

  2. Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara - Nationalisti.ro says:

    martie 19th, 2016 at 16:25

    […] în partidul bolșevic ce a sfârtecat România cu ajutorul rusilor). Numai că, spre deosebire deMRU, am fost înscris în UTC ca toți elevii de liceu din acea perioadă. Nu am fost un nomenclaturist […]

Adauga un comentariu