Lista evreilor comunisti care au condus Romania in anii cei mai negri ai istoriei sale

miercuri, august 19, 2015 12:47
Posted in category Dictatura comunistă

EvreiSe știe că Revoluția Bolșevică din Rusia anului 1917 a fost finanțată și condusă de evrei. Karl Marx a fost evreu, ca să amintim doar unul din sataniștii care au adus genocidul roșu, cel mai cumplit cunoscut de omenire până acum. Cer si pamant romanesc oferă o listă cuprinzătoare a evreilor comuniști care au condus România în anii celei mai crunte dictaturi si represiuni.

Iohannis, PSD, PNL, pe când o lege care să condamne crimele evreilor comuniști în România?

Parlamentul infracțional al României anului 2015, în înțelegere perfectă cu cel mai plecat în vacanțe și concedii președinte al României de până acum, s-a grăbit sa “aducă la zi” Ordonanța din 2002, dată de guvernul infractorului Nastase Adrian, prin care era interzisa propaganda naționalistă în România, ordonanta in care nu se amintește deloc de propaganda comunistă și nici de crimele evreilor comuniști din anii ’40, ’50 și ’60 ai secolului XX. Și dacă de la neocomuniștii din PSD nu prea ai ce aștepta, PNL-ul și Iohannis s-au dovedit a fi jeguri ordinare și nimic mai mult atunci când au promovat (și lipsa de reacție spune ceva) legi care lovesc în trecutul glorios al acestui neam. Iohannis și PNL, rahați ce sunteți, Corneliu Zelea Codreanu a fost asasinat miselește din ordinul unui rege criminal, Carol al II-lea, fără niciun proces, iar voi azi aveți tupeul și nesimțirea de borfași să acceptați o lege care pune pe aceeași balanță nazismul cu legionarismul? Putori ce sunteți, voi care vă ascundeți în toaletele parlamentului de frica unei vizite la DNA, aveți aroganța de a-l judeca pe Corneliu Zelea Codreanu?! Voi nu sunteți nici la degetul lui mic atunci când vine vorba de datoria față de această țară. Voi ce ați devastat România, dați legi pentru infractori, vă protejați între voi ca niște mafioți ce sunteți, voi, ultimele gunoaie, chiar credeți că-i puteți cenzura pe Mircea Eliade sau Emil Cioran? Chiar credeți că puteți fugi de justiție, ca niște hoți ce sunteți, dar, pe de altă parte, să-i aruncați la lada de gunoi a istoriei pe eroii neamului românesc? Nu veți scăpa, javre ordinare, de furia acestui popor.

Liberalul (hăă, hăăă, hăăăăă) Petre Roman, un evreu care a adus democrația bolșevică în România anului 1989

În lista evreilor care au comis masacre în România (vedeți legătura de mai sus), în numele comunismului, se regăsește și tatăl “revoluționarului” ajuns premier, azi în PNL, Petre Roman. Iată ce găsim: “Valter Roman (Ernst Neulander) (1913-1983), evreu vorbitor de limbă maghiară originar din Oradea, tatăl lui Petre Roman: organizatorul securității (?), șef al Serviciului de Educație, Cultură și Propagandă (ECP) al Armatei, transformat ulterior în Direcția Superioară Politică a Armatei (1948-1950); ministrul Poștelor și Telecomunicațiilor (1950-1952, când este destituit); directorul Editurii Politice (1954-?); membru al CC al PCR (din 1965)”. Și acest individ Roman Petre are tupeul să ne dea lecții de democrație la Ghiță_TV!

Silviu Brucan, evreul care ne explica treaba cu cei 20 de ani de neobolșevism

Un alt evreu implicat în evenimentele din 1989 este și Silviu Brucan. Iată ce găsim despre el: „Silviu Brucan (Saul Bruckner, după alte surse Brükker), redactor-șef adjunct al ziarului Scânteia după război, cel care conducea întreaga campanie propagandistică de comunizare, același care în mai 1945 amenința în ziar: “Da, nici o cruțare! Bandiți manisto-salaziți!”; ambasador la Washington (1956-1962); vicepreședinte al Consiliului Radioteleviziunii Române (1962-1966); diverse alte funcții în ministerele conduse de M. Constantinescu, I. Chișinevschi și apoi L. Răutu”.

Primul președinte al Senatului României de după 1989, cică democratice (hăăă, hăăăă, hăăăă), a fost evreul Alexandru Bârlădeanu (Goldenberg), membru al Comitetului Executiv și al Prezidiului Permanent al CC al PCR

Cel care ne-a adus lumina democrației bolșevice, la pachet cu bâtele minerilor. Acadamicianul fără operă, cel venit pe tancurile sovietice, ne explica la televizor cu ce se mănâncă democrația.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Lista evreilor comunisti care au condus Romania in anii cei mai negri ai istoriei sale”

 1. Liviu Constantinescu says:

  august 19th, 2015 at 16:00

  Clica de evrei venită de la Moscova care a adus teroarea comunistă pe capul nostru ESTE LA FEL DE CRIMINALĂ CA NAZIȘTI DIN LAGĂRELE DE CONCENTRARE. Ar trebui judecați (post mortem cel puțin )pentru genocid și crime împotriva umanități. Ce le-au făcut deținuților politici întrece de multe ori tortura și teroarea din lagărele naziste, și atunci mă întreb de ce să-i iertăm pe acești nemernici?! 

 2. Si totusi, Mihai Razvan Ungureanu provine din randurile nomenclaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2015 at 17:05

  […] Lista evreilor comunisti care au condus Romania in anii cei mai negri ai istoriei sale […]

 3. Georgeta Lukacs says:

  septembrie 10th, 2016 at 16:07

  Copiii, fostilor soldati condusi de Maresalul Ion Antonescu au suferit nedreptati.

 4. Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2016 at 14:27

  […] Lista evreilor comunisti care au condus Romania in anii cei mai negri ai istoriei sale […]

Adauga un comentariu