Sindicalistii din invatamant au iesit in strada doar pentru mai mult malai, niciodata pentru a apara un principiu

duminică, octombrie 22, 2017 14:16
Posted in category Educatie

Ecaterina AndronescuSe spune că o societate se poate schimba în bine doar prin educaţie. A investi în educaţie este cel mai sigur mijloc de a avea o ţară civilizată şi prosperă. În România, din păcate, educaţia se rezumă la a memora balada “Mioriţa”, cea care, nu-i aşa, ne învaţă să stăm ca fraierii şi să nu facem nimic în faţa celor care ne fac rău. Şi este doar un exemplu, dintre multele posibile.

Educaţia din Românica este făcută de tot soiul de neaveniţi, pe care-i doare-n fund de moralitate, adevăr, conştiinţă civică sau conştiinţă naţională. România este guvernată de mafioţi în ultimii 28 de ani deoarece în învăţământul românesc nu se formează caractere, nu se formează oameni educaţi în spiritul unor principii precum libertatea, democraţia, verticalitatea morală, ci în spiritul de turmă, în spiritul nostalgiei după comunismul criminal, în spiritul încălcării normelor şcolare, iar mai târziu, evident, al legilor, cum fac astăzi mafioţii din politică, ce au trecut, totuşi, prin nişte şcoli româneşti, nu americane, germane sau franceze.

Sindicaliştii din învăţământ nu ieşit în stradă, după decembrie 1989, decât pentru măriri salariale. Nimic altceva nu a contat. Deşi s-au petrecut fapte deosebit de grave pentru educaţia din această ţară, grupul de grobieni şi ţoape fără principii, ce formează majoritatea aşa-zisului corp prefesoral, n-au mişcat un deget pentru a protesta împotriva răului din învăţământ. Iată de mai jos câteva exemple de astfel de situaţii.

 • Mafia PSD-istă anulează concursul pentru ocuparea funcţiilor de director în şcolile româneşti, concurs organizat de Guvernul Cioloş în 2016, şi numeşte în funcţii nulităţi care n-au luat concursul sau nu au participat. Evident, sindicatele n-au organizat niciun protest. Deformatorii de caractere ai şcolilor din Românica au considerat, cu limba în curul mafiotului Dragnea, că este normală această situaţie anormală.
 • Până la introducerea camerelor de supraveghere, s-au fraudat masiv examenele de final de ciclu (se fraudează şi cu camere, dar frauda nu are, totuşi, amploarea celei practicate până atunci). La finalul claselor a XII-a şi a VIII-a, în timpul examenelor, circulau bileţele cu rezolvări de subiecte în toate centrele de examen din Românica. De unde ştiu? Am trăit aşa ceva, fiind membru în comisiile de organizare ale acestor examene, sau/şi mi-au povestit foarte mulţi elevi despre astfel de situaţii. De ce nu am luat atitudine? Chiar dacă iei atitudine, nu rezolvi nimic. Este o caracatiţă care face legea în învăţământ. În afară de faptul că vei fi etichetat “nebun”, doar nebunii sunt cinstiţi în Românica, aşa cum protestatarii #REZIST sunt etichetaţi în tot felul de jegurile plătite de mafia PSD-istă sau/şi analfabeţi rătăciţi pe Facebook ce au creierele spălate de Antena 3 şi RTV, nu s-ar fi întâmplat nimic. Cu toate că frauda era omniprezentă, sindicaliştii au avut puternice dureri în fund faţă de acest cancer al educaţiei. Ce poate învăţa un elev care obţine o notă prin fraudă? Poate învăţa că doar fraierii muncesc, învaţă, studiază, băieţii deştepţi, şi analfabeţi, ajung să aibă mai mulţi bani prin intermediul relaţiilor, prin intermediul hoţiilor, prin tot ce este ilegal, doar asta au văzut în şcoală şi la examene, şi asta fac.

Nici nu ştiţi câţi aşa-zişi profesori se făceau că nu văd bileţelele care circulau în timpul examenelor, ba chiar unii dintre ei veneau cu propriile bileţele pentru rude, cunoştinţe etc. Viitori corupţi ai patriei se antrenau încă de pe băncile şcolii. Nici nu ştiţi câţi deformatori de caractere iau de bune toate minciunile de la Latrina 3 şi Onania TV, deşi au facultăţi, absolvite prin intermediul şpăgilor, unii dintre ei, sau particulare de căcat, unde nu contează ce înveţi, contează să-ţi plăteşti taxele din care trăiesc lipitorile ce predau la aceste particulare. Iar de la aceştia ai avea alte pretenţii, doar, vorba aceea, nu sunt căruţaşi cu 5 clase sau tractorişti cu 8 clase. România este unde este mai ales din cauza învăţământului, acesta nereuşind, în 28 de ani, să dea măcar un 60% de oameni educaţi, de caractere necoruptibile, procentul acestora fiind maxim 20%. Dragnea şi mafia PSD sunt doar vârful unui aisberg ce cuprinde milioane de penali, care dau şi primesc şpăgi, pentru care România este doar ţara unde pot fura, iar cinstea unui politician nu contează. Dacă vrem o ţară ca afară, trebuie să avem un învăţământ ca afară, un învăţământ care “produce” caractere nu maşini de memorat şi creiere spălate care nu vor ieşi niciodată din rândul turmei.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Sindicalistii din invatamant au iesit in strada doar pentru mai mult malai, niciodata pentru a apara un principiu”

 1. Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2018 at 18:53

  […] Sindicalistii din invatamant au iesit in strada doar pentru mai mult malai, niciodata pentru a apara… […]

 2. Deşi România nu are nicio universitate în primele 500 din lume, în mediul universitar funcţionează la turaţie maximă PCR –ul (pile-cunoştinţe-relaţii) | A șaptea dimensiune says:

  iunie 4th, 2019 at 18:33

  […] Sindicalistii din invatamant au iesit in strada doar pentru mai mult malai, niciodata pentru a apara… […]

Adauga un comentariu