Şpaga, barometrul sărăciei şi înapoierii unei ţări

marți, iunie 16, 2020 7:47
Posted in category Mass-media

PolitistiRomânia este o ţară coruptă. Poate cea mai coruptă din Europa. Cu siguranţă cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Mai jos, un exemplu din 2004, cu părinţii corupţiei, mafioţii din PSD, la guvernare.

Ca poliţist, Prosper să iau şpagă

Aţi auzit de magazinele Prosper din Bucureşti? Numele lor e legat de oameni care prosperă, de locuri şi chiar situaţii prospere. În primul rând au fost ridicate pe seama unor afaceri prospere. E vorba de o prosperă făbricuţă de produs spirtoase, din puţin prosperul cartier Ferentari.

Pe lânga fraţii Bulat, patronii ei, au prosperat şi câţiva oameni din zonă. Spirtoasele le dau satisfacţie mai ales unor echipaje de poliţie care vin regulat, să-şi ia porţia de tărie în funcţie. În funcţie de ce găsesc la faţa locului, poliţiştii primesc fie una mică de 500.000 (lei vechi, la valoarea din 2004 – n.m.), fie câteva mai mari, pentru acasă, de câte 1.000.000 (lei vechi, la valoarea din 2004 – n.m.).

În timp ce toarnă lichidităţile în buzunare, maşina Poliţiei aşteaptă ca proasta, fie ploaie, fie ger, fără să primească nimic. Măcar cu o apă distilată, cu un antigel să o fi servit şi pe ea dacă tot bate drumul ăsta de câţiva ani încoace.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu