Şpăgarul ordinar Chiuariu nu vrea să-şi dea demisia din Parlament

vineri, ianuarie 23, 2015 22:00
Posted in category PeNaLii

ChiuariuChiuariu rade pădurile țării, primește șpăgi la greu, dar este în continuare parlamentar. Mai este si condamnat. Cu suspendare. Are întâlniri secrete, mai ceva ca mafiotii clasici. Si (mai) este in PNL. Ce vrea la guvernare (hă, hăăăă, hăăăă)

DOSARUL RETROCEDĂRILOR: Întâlnire conspirativă cu telefoanele închise

Dosarul retrocedărilor conţine date copioase, demne de filmele cu mafioţi, pentru că aşa se comportau inculpaţii: se întâlneau în locaţii secrete, fără telefoane, ca mafioţii.

Chiuariu: „Suntem aici şi ne ocupăm”

Întâlnirile lui Tudor Chiuariu cu alţi inculpaţi din dosarul retrocedării ilegale de păduri se făceau fără telefoanele mobile, care erau lăsate în maşină, iar la discuţia cu Sturdza, Chiuariu i-ar fi spus că, împreună cu şefii unor instituţii, se ocupă de caz: „Suntem aici şi ne ocupăm”, potrivit DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Braşov arată, în actul de inculpare a senatorului Tudor Chiuariu, că acesta, împreună cu alte persoane aflate în funcţii de conducere, ar fi participat la o întâlnire cu Paltin Sturdza, la care l-au asigurat de demersurile lor făcute în justiţie.

„Din probe rezultă că a existat o întâlnire iniţială între Dragoş Rusu, Chiuariu Tudor Alexandru şi Andrei Şerban (primarul oraşului Slănic Moldova, n.r.), ocazie cu care inculpatul Chiuariu Tudor Alexandru i-a solicitat primarului Şerban Andrei să-i contacteze pe directorul Direcţei Silvice Bacău, Ghelase Viorel, şi pe directorul OCPI, Joiţa Ioan, şi să-i invite la o întâlnire, fapt care s-a şi petrecut peste câteva zile” ,se arată în documentul citat.

„Lăsăm telefoanele în maşină?”

Sturdza Paltin Gheorghe: „D. silvică a dat schiţele Comisiilor locale aşa cum s-a cerut. Inginerii au ridicat obiecţii la Harta pe care Ricin pretinde că nu a văzut-o deşi am trimis-o cu executor. Chiuariu ţine isonul spunând că decizia este atipică (nu dă delimitările). Ricin: Harta este un desen artistic … nu are scară! Chiuariu ne asigură că deşi au fost întârzieri lucrurile merg bine”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu