Cum era arestata în SUA principesa Irina, fiica regelui Mihai

vineri, august 16, 2013 15:57
Posted in category Justitie, Mass-media

Principesa IrinaȘtiți ce mai fac odraslele cu sânge albastru? Sunt arestate prin SUA. Din știrea prezentată mai jos, se pot înțelege multe (fiecare după IQ și ce-l doare).

Eu, dragii mei, am înțeles, în principal, următorul lucru: în SUA chiar se aplică legea și ești arestat de nu te vezi, dacă-ți trece prin cap să o încalci, în România (țiganizată de tembeliziuni, în principal) nu se aplică nici o lege până la capăt, prin ‘capat’ înțelegându-se voința unei societăți civilizate de a le băga infractorilor mințile în cap printr-o constrângere finuță, precum regimul penitenciar din România (în China comunistă, mințile se bagă în cap cu pistolul).

Revenind la vacile noastre, mai precis la una din fiicele regelui Mihai (cel care a vândut România rușilor, fiind un laș ordinar, scuza cu “nu avea ce face” nu ține), aceasta a fost arestată pentru organizarea de lupte cu cocoși.

În România, mafioților li se plânge de milă la Antena Securistică 1, 2, 3 (și câte or mai fi), acolo unde, seară de seară, sunt prezentate poeziile lui Bombonel, un infractor ordinar, sau ce mai fac animăluțele țiganilor mafioți Cămătaru, cele care aveau prilejul să se mai delecteze cu carne de om. În opinia mea, apariția la televizor a poveștilor lacrimogene despre bestiile de infractori trebuie stopată, oricine greșește trebuie să plătească. O societate care protejează infractorii, în special la tembelizor, nu poate fi civilizată și prosperă.

În România mai trebuie construite penitenciare, dacă vrem ca bătrânii noștri să nu trăiască, bolnavi și săraci, cu spaima că pot fi uciși de demenți ieșiti sau neintrați la mititica din cauza corupției din Republica Infracțională România. Judecătorii, procurorii, avocații și polițiștii corupți trebuie să primească maximum de pedeapsă, deoarece numai datorită lor criminalii sunt mai liberi ca pasările cerului în România. Haideți să vedem ce mai fac ‘principesele’ ajunse în SUA.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost arestată în SUA

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com.

John Wesley Walker, fost ajutor de şerif în Coss County, şi Irina Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 – 19 mai 2013, potrivit procurorului.

Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane.

Un arbitru supraveghea luptele şi concesionarii vindeau bere şi mâncare, iar cei care administrau acţiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

John şi Irina Walker – împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, şi Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, şi prieteni din Hermiston, Mario „El Cuba” Perez, 62 de ani, şi Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani – au fost acuzaţi de operarea unor jocuri de noroc ilegale şi de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soţilor Walker din Morrow County.

Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.

Agenţii federali au percheziţionat casele şi au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocoşi din estul statului Oregon şi din Yakima, în Washington.

Alţi zece suspecţi, toţi bărbaţi, au fost arestaţi în Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

Soţii Walker, şi-ar putea pierde ferma, situată la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosită în scopuri infracţionale. Valoarea acesteia era estimată la 170.360 de dolari în 2011.

John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat.

În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

Sursa: Ziarul financiar

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum era arestata în SUA principesa Irina, fiica regelui Mihai”

  1. A saptea dimensiune | Blogul lui Fitziu says:

    martie 20th, 2015 at 1:33

    […] Despre cum a fost arestata in state Principesa Irina, fiica regelui Mihai. :D . Continuare… […]

  2. Vosganian și Videanu, brațul politic al mafiei economice din România | A șaptea dimensiune says:

    martie 27th, 2016 at 14:59

    […] Cum era arestata in SUA principesa Irina, fiica regelui Mihai […]

Adauga un comentariu