Tatăl nostru carele eşti în ceruri, votează cu pesedeu’

duminică, noiembrie 8, 2020 16:33

Teodosie Snagoveanu (Spagoveanu)Unii spun că BOR + PSD = MAFIA. Alţii spun că BOR = Evul Mediu întunecat. Iar o a treia categorie ar spune că BOR = cea mai profitabilă afacere din România (nu plăteşti impozite la stat, ba chiar primeşti fonduri publice, luate de la gura sărmanilor, pentru a te îmbogăţi).

Personal, rămân la părerea că una dintre cauzele pentru care România este o ţară mult rămasă în urmă din toate punctele de vedere, după 1989, este combinaţia teroristo-afaceristă între secta politicienilor corupţi din PSD = ciuma roşie şi secta popilor nesătui din BOR (unii chiar şi homosexuali).

Ciuma roşie criminală a fost sprijinită mereu, în acţiunile sale de jaf asupra României, de către Biserica Ortodoxă Română (BOR). Mai jos, un exemplu din campania electorală din 2004.

Pe timpul campaniei electorale (campania pentru alegerile locale din iunie 2004 – n.m.), Înalt Prea Sfinţitul Teofan Savu al Olteniei a dispărut complet din peisaj, lumea începând să se întrebe dacă nu cumva, Doamne Păzeşte, o fi luat drumul pustiilor şi o fi plecat în concediu să spargă banii pe telecabină la Muntele Athos.

Habar n-avem. Ce se poate spune sigur e că ăstimp, cât Teofan n-a dat semne c-ar fi pe acasă, popii din subordinea lui au jucat care pe masă, care pe altare în favoarea preacucernicilor candidaţi PSD.

În acest scop, de pildă, şi-au forţat octavele prin slujbe părintele Dincă şi ţârcovnicul Dolea, reuşind să-l propulseze în fruntea celor laice pe primarul PSD Marin Cojocaru, un vrednic creştin acuzat de crimă.

Şi exemplele ar putea continua. Atât de multe sunt că, dacă s-ar apuca să-i trăsnească pe toţi, Ăl de Sus s-ar trezi cu ditamai factura la curent. (“Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu