Revelion Antena 1: numai curve si tigani

sâmbătă, ianuarie 2, 2016 16:21
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!De 20 de ani, Antena 1 țiganizează România

Posturile securistului pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu fac un rău imens acestei țări. Pe lângă faptul că mafiotul Felix Voiculescu a furat sute de milioane de euro din banii tări (câte spitale nu s-ar fi dotat cu aparatură de ultimă generație cu acești bani), mai are și posturile de căcat Antena 1, Antena 2 și Antena 3 care țiganizează zi de zi România (sau îndeamnă la ură împotriva unui grup social cum face Latrina 3). Jurnalele Antena 1 prezintă informații de rahat, fie total neimportante, fie ce aduc în prim plan pușcăriași ce trebuie împușcati nu dați la televizor. Tot felul de țigani, curve, pești, idioți ce cu greu reusesc să îndruge 5 cuvinte în limba română sunt prezentați seară de seară la Antena 1 și Antena 2. Așa a fost și Revelionul 2016. Numai țigani pe care nici ultimul canal TV din ultimul orășel din Germania nu i-ar prezenta. Știți de ce germanii preferă islamiști și nu țigani? Simplu: islamiștii au o înclinație spre atentate teroriste dar în rest sunt oameni: au cuvânt, nu fură, sunt serioși, muncitori etc. Țiganii din România sunt total opusul acestora. 95% dintre ei nu au un job, peste 50% dintre ei nu au absolvit nici măcar 8 clase. Nu au niciun merit. Sunt urâți în toată Europa, dar Latrina 1 îi prezintă în fiecare seară și la fiecare Revelion. Realizez câți dobitoci sunt în RSR (Republica Securistică România) numai când aud că un rahat precum emisiunea lui Cacatos (Capatos) este lider de audiență după ora 23 atunci când cei obosiți de muncă se culcă, iar curvele și tiganii, paraziți ai societății, îi fac audiență Latrinei 1.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

19 Responses to “Revelion Antena 1: numai curve si tigani”

 1. Adrian says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 19:22

  Daca spui ca musulmanii nu mint, nu fura, au cuvant… est nul, oricine-ai fi, mai documenteaza-te inainte de a scrie! Din ’94 traiesc intre ei si ii cunosc suficient!

 2. Cornel Căruntu says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 19:29

  Se poate, era doar o presupunere. Ii stiu doar din auzite. Parca la musulmani furtul este aspru pedepsit. E adevarat, s-ar putea sa ma insel. Oricum, nu-i iubesc in mod deosebit nici eu.

 3. Fan Ion Antonescu says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 20:17

  Pacat ca maresalul n-a dus la bun sfarsit planul sau de detiganizare a Romaniei…azi traiam linistiti si respectati in Europa : fara manele, fara starvurile lor imputite peste tot, fara jafurile si ororile pe care le savarsesc peste tot in Europa…si niciun sef de Stat n-a fost in stare sa-i puna la punct…pacat, mare pacat!!!

 4. Denisa says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 20:35

  ,, islamistii au o inclinatie spre atentate teroriste dar, in rest, sunt o oameni ,, de treaba,, : au cuvant, nu fura, sunt seriosi, muncitori etc,, doar atat ca practica atentate, uneori atentate duble sinucigase. Bravo. Preferi sa fi explodat decat sa fi jefuit.

 5. Cornel Căruntu says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 20:41

  @ Denisa: Am vrut sa spun un simplu adevar (imi permit sa-l numesc asa): daca eliminam teroristii, musulmanii sunt superiori tiganilor. E doar o parere, nu credeam ca este atat de deranjanta. Ai dreptate, e de preferat sa pierzi ceva decat sa fii ucis.

 6. Gicu says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 22:07

  pentru Fan Antonescu :Care sef de stat sa-i puna la punct? Iliescu este de-al lor( ROM),Basescu tatar,Constantinescu, o mamaliga moale. De ce crezi ca a inventat iliescu denumirea de ROM?

 7. Vlad says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 1:37

  Știți ce ii cel mai rău, că generalul armatei României nu ii patriot! Dacă ar fi patriot ar schimba ceva, el ii singurul care o poate face. În România patriotismul a ajuns la nivele joase, oamenii nu mai sunt ce au fost!

 8. Un tigan supt de Rasisti says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 13:20

  Cel ce a scris acest articol este ( josnic ) Putin spus. Tigani si numai tigani !!! Mai inculților , voi stiti ca , 40% din Romania sunt tigani ? Cum asa? Pai bine ! Fraierilor ! Tigani au futut Româncele si sau înmulțit !!! Sa sugeti toti tigani cei care sunteti împotriva lor !!!

 9. Doroftei Ilie-Tirgu Mures says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 16:07

  Aveti perfecta dreptate, 3 posturi tv care nu ne fac cinste ! Nu stiu de ce , atunci cand era cat pe ce sa fie desfiintati, nu a fost dus pana la capat acest lucru ! Pacat, mare pacat !

 10. Gamer says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 20:38

  Un tigan , Tu iti dai seama ca esti un incult , din 20 milioane de oameni cati are Romania , 2 milioane sunt tigani , deci calculeaza procentajul de tigani din tara cu incultura ta .

 11. Tiganii interlopi, specie protejata in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 10:42

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 12. Romania are cei mai multi tigani, comparativ cu orice alta tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2016 at 20:59

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 13. Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2016 at 20:10

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 14. Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie | A șaptea dimensiune says:

  februarie 17th, 2016 at 20:04

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 15. Orase romanesti terorizate de clanuri tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 11:46

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 16. Timisoara terorizata de clanurile tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2016 at 15:53

  […] Revelion Antena 1: numai curve si tigani […]

 17. un roman says:

  ianuarie 3rd, 2017 at 18:54

  Daca toti sunteti de acord ca astia nu termina 8 clase de ce-i mai dati atentie? De unde sa aiba el treaba cu procentele? Sau poate are ca la calcule nu-i poti face. Oricum limbajul lui e identic cu cel al antenelor iar antenele traiesc pentru ca le priveste cineva. Daca nu stateati acasa in timpul votului poate aveamno sansa sa le inchidem gura. Asa… o inchidem pe a noastra si privim tigani la tv.

 18. Camil Cristea says:

  noiembrie 11th, 2017 at 11:44

  Corect!Mareşalul,singurul român adevărat,bărbat cu personalitate,mare om de stat,patriot adevărat,dar a condus un popor de hoţi,trădători şi putori.Nu l-am meritat!

 19. Vanilia.yahoo.com says:

  noiembrie 10th, 2023 at 13:27

  Eu vreu revelionul cu nea marin si emisiunea lui in 2024 2025

Adauga un comentariu