Turma ţiganizaţilor vrea libertatea de a fura

joi, aprilie 1, 2021 9:44
Posted in category Mass-media

TiganizatiiDe fiecare, dar de fiecare dată, în anumite momente ale istoriei, ies şobolanii, ies oamenii întunericului, ies oamenii cavernelor. Ies ţiganizaţii, manelizaţii, fără şcoală, fără loc de muncă, fără cultură, fără morală.

Ei sunt turma de imbecili care vor să ne aducă întunericul specific brutelor grobiene.

Ştiu oare aceşti dezaxaţi tabla înmulţirii! Nuuu!

Ştiu oare aceşti aurolaci vreo poezie scrisă de Mihai Eminescu? Nuuu!

Stiu ei ceva despre fotosinteză? Nuuu!

Ştiu aceşti neoameni despre circuitul apei în natură, despre rotaţia Pământului în jurul Soarelui, despre câmpul gravitaţional sau despre multe alte informaţii ştiinţifice care se învaţă la şcoală? Nu! Nu! Şi iarăşi nu!

Da’ ce ştiu aceşti idioţi? Să urle împotriva evidenţei! Să dea lecţii medicilor, care au în spate zeci de ani de şcoală! Şi cine oferă lecţii? Nişte needucaţi cu câteva clase, în care n-au învăţat nimic! Corigenţii, repetenţii, chiulangii, creierele netede fără 2 neuroni, pramatiile de care râdeau colegii şi profesorii. Ăştia sunt anti-bun-simţ, anti-ştiinţă, anti-cultură, anti-modernitate şi, până la urmă, anti-România.

De ce liderii acestei turme criminale nu sunt arestaţi şi condamnaţi? Deoarece jegul de Bode, ministrul de Interne, este omul Mafiei! Şi din mai ce motiv? Deoarece trebuie să ai testicule ca să-ţi slujeşti ţara cu demnitate şi onoare, chiar luptând împotriva criminalilor din interiorul ţării. Iar unii dintre guvernanţii de astăzi nu au aşa ceva!

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie! Să ai bărbaţii de stat care să te protejeze, să te apere, să impună respect şi admiraţie, în interiorul şi în afara României! Chiar cu preţul de a fi împroşcaţi cu rahat la Mafia TV (Antena 3 + România TV)! Chiar cu preţul de a elimina gunoaiele care încalcă legea, precum dezaxaţii din imagine.

România are de toate! Un singur lucru nu are: echipa fermă şi hotărâtă să impună legea şi ordinea în haosul creat de interlopi, de ţiganizaţi, de brute needucate. O ţară în care sunt lăsate libere astfel de specimene nu are viitor! Să sperăm că România mai ţine măcar foarte puţin la viitorul săi şi găseşte anticorpii care să-i izoleze pe asemenea paraziţi, pe asemenea lichele care vor să ne facă sclavii unor personaje odioase, venite din Evul Mediu întunecat.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu