Alocaţiile mărite pentru copii ar trebui acordate doar persoanelor angajate legal, care cotizează la bugetul de stat, de unde se iau banii

sâmbătă, ianuarie 18, 2020 18:19
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!De alocaţiile mărite pentru copii vor beneficia ţiganii şi alte jeguri, care se vor reproduce în neştire, obligându-i pe cei care muncesc legal să le suporte cheltuielile cu creşterea copiilor. Venitul unei familii în care ambii părinţi lucrează nu depinde de alocaţia pentru copii. Cu alte cuvinte, singurul efect palpabil al creşterii alocaţiei pentru copii va fi mărirea numărului ţiganilor şi aurolacilor care trăiesc din alocaţia copiilor.

Câteodată mă întreb ce fel de partid de dreapta este acest PNL din moment ce, în loc pornească motoarele economiei României, vine cu propuneri populiste şi de o demagogie care te face să vomiţi (vorbim de PNL-ul din opoziţie, care a propus mărirea alocaţiei pentru copii).

Sunt întru totul de acord cu mărirea alocaţiei, dar cu o condiţie: cel puţin unul dintre părinţi să facă dovada că lucrează legal, adică munceşte pentru această ţară, iar o parte din banii munciţi de acesta este normal să se reîntoarcă în contul lui (în buzunarul lui), sub forma alocaţiei mărite pentru copii.

Cum dracu’ să-i dai un ţigan asistat, care a procreat în neştire, o groază de bani, munciţi de alţi “fraieri”, în timp ce acest gunoi nu cotizează deloc la bugetul de stat, ba mai mult, primeşte şi ajutor social, bani munciţi tot de alţii? Adică jegul nu s-a străduit să înveţe carte, nu ştie nicio meserie, dar, pentru că votează, nişte hoţi din politică, în loc să construiască ceva în această ţară, întreţin milioane de trântori, de paraziţi, de larve infecte, care au transformat această ţară într-o ţară de asistaţi, de infractori protejaţi de lege.

În SUA nu se dă nicio alocaţie. Acolo munceşti ca să-ţi întreţii familia. Nu munceşti, nu beneficiezi de nimic. Mai mult, copiii sunt luaţi de la cei care nu fac dovada unui venit stabil, care să le asigure condiţii decente de viaţă acelor copii. Se acordă, e adevărat, şi acolo nişte facilităţi dacă ai copii – reducere de impozit etc. – dar, repet, numai dacă munceşti.

Mafioţi din Paralment, hoţi din politică, au plecat cei mai buni români din ţară, deoarece voi aţi furat totul, au rămas ţiganii şi aurolacii! Puneţi-i la muncă, nu la primit ajutoare şi alocaţii mărite. Altfel ne ia dracu’ pe toţi!

O să mai împrumute ţara asta de căcat 100 de miliarde de euro, până vom fi datori vânduţi, pentru că am cheltuit bani pentru a întreţine milioane de paraziţi, în loc să punem populaţia la muncă.

După ce că ai sute de mii de bugetari inutili, ai pensii speciale, ai pensionari la 45 de ani, ai asistaţi sociali, ai sute de parlamentari, ai mii de infractori eliberaţi etc., acum o să mai ai, Românie – ţara aurolacilor asistaţi, şi o creştere alarmantă a jegurilor care vor prefera să aducă pe lume copii, pentru a le lua alocaţia, şi a trăi pe seama lor, în loc să fie interesaţi să se angajeze undeva, să aibă un salariu din care să-şi întreţină familia.

Mărirea alocaţiei este pentru putorile care nu vor să muncească, nu vor să înveţe o meserie, pentru milioanele de trântori care nu plătesc nimic la stat, tot ce produc este pentru propriul stomac, dar se reproduc în neştire!

Cei care muncesc legal în România merită alocaţii! Chiar mărite! Plus alte stimulente! Jegurile care nu muncesc legal, nu! Astea trebuie trimise la muncă! Să vadă cum se obţin banii de alocaţii!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu