Unde se întâlnesc victimele cu călăii

duminică, februarie 21, 2010 15:00
Posted in category Istorie, Mass-media

Dan VoiculescuSecuristul Dan Voiculescu are blog. Se numeşte Intalnire cu Dan Voiculescu. Iar dacă banii dictatorului s-au transformat în televiziuni, după întâlnirea cu Dan Voiculescu, în cazul blogului întâlnirea cu Felix te lasă total în ceaţă.

Motto-ul blogului este: “Nu împart oamenii în prieteni şi duşmani, ci în oameni care mă cunosc sau care nu mă cunosc”. Din păcate pentru Felix, tocmai cei care nu-l cunosc i-ar putea fi prieteni, cei care îi cunosc trecutul fiind scârbiţi efectiv de acest personaj.

Pentru a-şi ascunde trecutul (obicei specific securiştilor), la pagina „Despre mine” apar tot soiul de poze cu familistul Voiculescu şi nimic mai mult. Nimic despre studii, profesie, unde a lucrat. Secret total. Se pare că, pentru foştii securişti bolşevici, a procrea este cel mai important lucru pe această lume, restul fiind apă de ploaie. Numai banalităţi: a jucat hochei pe gheaţă, are copii, a fost la starea civilă, bla, bla, bla.

Mi-a plăcut afirmaţia: “Eram mai frumos decât Traian Băsescu!”. Parcă frumuseţea e în ochii privitorului, adică relativă. Aşa-i cu duşmanii, sunt întotdeauna mai urâţi decât noi. Păi, să nu-ţi pui slugile să-l desfiinţeze în fiecare seară!? În concluzie, nu aflăm absolut nimic despre Felix-Voiculescu după “Întâlnirea cu Dan Voiculescu”.

Aceeaşi secretomanie este şi la unul din valeţii săi, Mircea Badea. Pe blogul acestuia nu găsim nimic despre acest personaj. Ar fi fost perfect compatibil cu un post la Securitate. Plus că e cam ocupat măscăriciul lui Voiculescu. În 21 februarie 2010, postarea pe blog cuprinde o singură întrebare: “Mai ştie cineva ceva despre Pătrăşconiu?”. Atât. Dacă vrei răspunsul, poţi încerca o căutare pe net. Dar ce ai mai pune atunci pe blog? Sunt şi 26 de răspunsuri. Unul dintre ele sună cam aşa: “ştiu că e un ratat ca şi tine”.

Trăim în aceeaşi ţară cu Voiculescu şi Badea, iar asta ne ucide conştiinţa şi inteligenţa. Şi datorită celor doi România este manelizată zi de zi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Unde se întâlnesc victimele cu călăii”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  februarie 21st, 2010 at 15:24

  felix turnatorul spala in continuare creierele romanilor usor impresionabili…de il votam totusi?

  Micul Trompetescu a castigat dar nici Marean nu a pierdut… detalii la mine pe blog…

 2. Dumitru Caruntu says:

  februarie 21st, 2010 at 18:43

  Asa-i, din pacate este votat inca de unii, fara un minim discernamant.

 3. teatrul romanesc says:

  februarie 21st, 2010 at 22:47

  Voiculescu este o jigodie. Da uite ca Dumnezeu i-a luminat mintea si a ajutat un blogger.

Adauga un comentariu