De ce nu mă miră că Ponta are 40%

luni, noiembrie 3, 2014 21:11

Viorel PontaAm votat Monica Macovei. Poate o să merg și în turul doi să votez cu Iohannis. Dacă tot s-a șters PNL-ul la cur cu votul meu de la Referendumul din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari și parlament unicameral. De ce nu mă miră că Ponta are 40%? Din multe motive care țin de unicitatea în jeg a acestui neam de ciobani și de țigani. Până și ucrainieni sau bulgarii sunt mult mai demni decât noi de respectul lumii civilizate. Ucrainienii au avut Maidan-ul și Revoluția care l-a trimis la plimbare pe mafiotul Ianukovici. Se va întâmpla așa cu Ponta? Evident că nu. Bulgarii s-au ridicat împotriva fărădelegilor țigănești, în timp ce la noi țărănistul Ciuhandu, fostul primar al Timișoarei, le-a oferit țiganilor orașul pe tavă. Dar să trecem la motive.

 • N-am înțeles niciodată cum oamenii de dreapta îl atacă pe Ponta cu icoana lui Ceașcă în suflet. “Wau, ce a spus dictatorul despre FMI și noua ordine economică mondială.” Ei bine, nu poți să ataci un hoț folosind argumentele unui criminal. Până la urmă, este bine că nu toți nostalgicii comunismului din Republica Securistică România, cam 50%, l-au votat pe Ponta. Ieșea din primul tur dacă toți martorii dictatorului bolșevic l-ar fi votat. Unii, probabil, l-au votat chiar pe Iohannis.
 • Se face mare tam-tam că Ponta minte. Ei bine, pentru poporul român creștin (hă, hăăă, hăăăăă) acest “amănunt” nu contează. Ce, în comunism nu se mințea? Și “boborul” regretă comunismul. Adică pe ăia 50% dintre români nu-i deranjează deloc să fie Iuda, adică să mintă și să fure. Iar aștia normal că votează Ponta.
 • S-ar putea crede că numai cei fără școală și fără creier votează Ponta, PSD-ul în general. Nimic mai fals. La școala unde lucrez nostalgicii comunismului sunt majoritari, iar PSD-ismul este în floare. Nu realizez cât creier posedă absolvenții unor școli de rahat, mai ales private, apărute după 1989, dar un lucru este cert: cei cu diplome sunt cu aceeași durere în cot când vine vorba de minciunile lui Ponta și hoțiile PSD-iștilor.
 • Se mai spune, în mediile celor 4% care au votat cu Monica Macovei, că Ponta promovează nulitățile, pe criterii pe partid. Dar comuniștii, regretați de 50% dintre românași, nu făceau la fel. Numai Ceașcă și Savanta și-au adus toate neamurile de opincă, până la gradul 7 inclusiv, în aparatul central al Partidului Bolșevic. Sau vă imaginați că-n instituțiile publice din România, din ultimele cătune ale patriei, este altfel. Nu, ce face Ponta la nivel înalt fac majoritatea prin școli, primării etc. Adică își promovează intens neamurile, cunoștințele, șpăgarii și alte viețuitoare ce trăiesc din Pile Cunoștințe Relații (doar asta în însemnat PCR-ul în România, nu scrierile lui Marx pe care nu le citeau decât foarte puțini).

Ce ți-e și cu “liberalul” Iohannis. După ce-i aduci pe neocomuniștii din PSD la ciolan, prin USL, acum te opintești să-i oprești să mai fure. Același Iohannis, întrebat fiind ce relații are cu Traian Băsescu, a spus ca are o “non-relație”. Ca să-l parafrazez, știți ce relație are PNL-ul cu anticomunismul, democrația, libertatea etc.? Are o non-relație. Adică-i doare-n cot de fraierii care chiar cred în valorile Occidentului. Nu spunea Căcărău că mai bine nu intram în UE, iar Iohannis era și el pe-acolo. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vom revolta pe Facebook, atât cât mai putem, în timp ce Ponta și gașca sa vor readuce România în colhozul rusesc și vor fura precum marea famiglie Adrian Năstase. DNA-ul are zile numărate. Ca de obicei, mămăliga nu explodează, iar ciobanul mioritic așteaptă ca americanul sau englezul să-i facă treaba, în timp ce el stă la crâșmă. Numai că americanii lui Obama nu mai par dispuși să moară pentru alții. Nici măcar pentru ultimii țigani din Europa.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “De ce nu mă miră că Ponta are 40%”

 1. Iohannis + Ponta = love(le) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:09

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

 2. Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:13

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

 3. Klaus Iohannis si-a tras consilier cercetat pentru santaj, instigare si complicitate la furt | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 19:53

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

 4. Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 19:52

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

 5. Iohannis, acest USLamist de frunte | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 29th, 2016 at 19:03

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

 6. Sărăcia și prostia votează mafia PSD-istă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 18:11

  […] De ce nu mă miră că Ponta are 40% […]

Adauga un comentariu