Instrumente de recuperare a fişierelor sterse (III)

duminică, februarie 22, 2015 19:19
Posted in category IT

Fisiere sterseDe ce partea a III-a? Simplu: subiectul a mai fost abordat pe site. In Partea I povesteam despre Recuva, plus alte aplicații (amănunte la link-ul anterior), pentru ca în Partea a II-a să fie adăugate noi detalii. Între timp anii au trecut (partea I a fost scrisă în 2011, iar partea a II-a în 2013), iar subiectului i s-au adăugat alte detalii, adică noi modalități de rezolvare. Întâmplător am descoperit aici un tutorial video, pe care-l puteți vedea ceva mai la vale, ce durează 7 min și 40 s, în care se povestește despre recuperarea fisierelor sterse. Permanent, adică definitiv. Se întâmplă oricui, până la urmă.

Te gândești la o dulceață de fată sau la o dulceață de șpagă, dacă lucrezi în sectorul bugetar al României pontiste, și ai șters fișierul la care alții au muncit pe rupte, iar tu, PSD-ist șef, l-ai luat cu Copy ->Paste. Și trebuie recuperat, doar așa putând lua ceva bănuți în plus datorită titlului de “dottore” obținut, chiar dacă ești prostovan de felul tău, prin gurița ta suavă ieșind tot felul de perle roșii. Softurile de recuperare sunt gratuite, așa încât nu trebuie să mai apelezi la prietenul mafiot Ghiță TV, pentru a te împrumuta cu mărunțișul de la ultimul tun financiar. Este suficient că România TV te linge între fese în fiecare seară, iar tu, un Ponta ordinar, pui la pământ ce a mai rămas nedistrus de la Bunicuța KGB-istă, a cărei gașcă a cam ras tot în România. Cu fișierele astfel recuperate și cu 4 milioane de asistați sociali + țigani, vei guverna România până când nu va mai rămâne nimic de furat în această țară și atunci, ca orice “dottore” care și-a învins destinul, vei repeta textul care te-a consacrat în mintea proștilor și analfabeților: “Băsescu este vinovat!”.

Iată și tutorialul video.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Instrumente de recuperare a fişierelor sterse (III)”

  1. A incercat cineva aceste pluginuri WordPress? | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 11th, 2015 at 13:26

    […] Instrumente de recuperare a fisierelor sterse (III) […]

  2. WP-Optimize, daca vrei curatenie pe blog cu un singur click | A șaptea dimensiune says:

    iulie 3rd, 2015 at 15:53

    […] Instrumente de recuperare a fisierelor sterse (III) […]

  3. Cum stergi fisiere din calculator astfel incat sa nu mai poata fi recuperate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 21st, 2016 at 20:31

    […] Instrumente de recuperare a fisierelor sterse (III) […]

  4. Snappy Driver Installer, instaleaza si actualizeaza automat toate driverele | A șaptea dimensiune says:

    august 21st, 2016 at 10:27

    […] Instrumente de recuperare a fisierelor sterse (III) […]

  5. Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 24th, 2018 at 14:12

    […] Instrumente de recuperare a fisierelor sterse (III) […]

Adauga un comentariu