Invazia islamista, rezultatul neamestecului in treburile interne

vineri, august 28, 2015 14:09
Posted in category Mass-media

IslamistiDe ce se amestecă americanii în țările arabe? Ei bine, azi nu se mai amestecă. Rezultatul? Invazia islamistă din Europa și măcelul din Statul Islamic.

Românașii cu creierul spălat de dictatura comunistă dinainte de 1989 sau de tembeliziunile de după 1989 aveau, de regulă, o mare simpatie pentru rușii criminali, cei care au deportat milioane de români în Siberia, și, în același timp, o adevărată repulsie pentru intervențiile americane în tările arabe, pentru a-i teroriza, nu-i așa, pe “bieții” musulmani, “pașnici” nevoie mare. Rezultatul se vede cu ochiul liber: mii de oameni uciși în fiecare lună, executați cu sânge rece, fie în țările musulmane, fie, mai nou, prin Franța și alte țări extrem de ospitaliere cu martorii lui Mahomed, cel cu foarte multe soții, cu vârste cât mai fragede, de pe la 8 ani.

Islamiștii pot viola fără probleme femeile ajunse din greșeală în Paradisul lui Mahomed. “Dacă este virgină, o poți viola imediat, dacă nu, trebuie purificată înainte” (citat din “codul de bune practici al Statului Islamic”)

De fiecare dată când aud de aceste brute îmi vin în minte cuvintele ziaristului francez asasinat de pupincuristii lui Alah: “Decât să trăiesc în genunchi, prefer să mor în picioare”. Din păcate, cu premier infractor ce vrea moschei în România, vom avea de ales între trecerea la islam și decapitare în cel mai scurt timp, daca Europa și SUA nu reacționează. Iar fetițele noastre vor fi spurcate de aceste creaturi numiți musulmani, cei pentru care: “Este permis să iei o astfel de femeie prizonieră din cauza lipsei ei de credinţă. Femeile lipsite de credinţă care au fost capturate şi aduse în casa Islamului sunt pentru noi, după ce Imam-ul le distribuie.” (Sursa)

Pentru martorii lui Mahomed, refuzul de a te căsători cu asemenea brute se tratează cu moartea: un irakian a ucis 150 de femei deoarece au refuzat căsătorii cu membrii ai Statului Islamic

Odată cu islamizarea, apare și trecerea femeilor la cratită, copii, curățenie. Islamiștii nu acceptă ca femeile să aibă un job sau să circule oricum, oriunde, oricând și cu oricine. Nu, se supără Alah sau Mahomed și nu mai au, săracii, puterea să decapiteze vreun sărman ajuns, din greseală, în Iadul islamist.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu