Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti

marți, februarie 16, 2016 19:45

Viorel PontaCazul Latrina 3 arată încă o dată în ce țară infracțională trăim

Pe pastorul minciunii și manipulării Mihai Gâdea, precum și pe adepții săi, îi doare-n cot de lege. Nu contează pentru acești ticăloși că mint și dezinformează seară de seară. Nu contează, pentru ei și turma lor de tembeli, că banii furați de patronul lor pușcăriaș, Dan “Felix” Voiculescu, trebuie recuperați de statul român. Din păcate pentru această țară, fenomenul infracțional nu caracterizează doar Antena 3, ci întreg spatiul populat de PSD-isti și pupincuriștii acestora. Așa-zisul electorat PSD este preponderent infracțional, înclinat spre incultură și prostie, spre distrugere și înapoiere economică. Inclusiv cei care apar pe net cu înclinații PSD-iste sunt agramați (majoritatea) și nu pot închega două fraze coerente în limba română. Cum merg în fiecare zi cu mașina aproximativ 20 de km (dus-întors) prin spațiul infracțional PSD-ist (Havirna (Tataraseni)-Mileanca, Botosani, pentru o mai precisă localizare geografică) și parcurg acest drum de peste 10 ani (mai precis 11,5 ani), am remarcat, în timp, următoarele înclinații criminale ale votantului PSD-ist (sunt doar o parte):

 • Pentru votantul PSD-ist, tăietor de frunze la câini, de regulă, doar 10% dintre locuitorii activi ai județului Botoșani (cu vârste între 18 și 65 de ani) sunt angajați legal, adică au un job, nu contează ce stii tu sau la ce ești bun, contează doar dacă-l lingi în cur pe Ilici Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta și partidul de infractori care a adus în prim plan astfel de personaje (evident, vorbim de PSD, urmașul PCR-ului)
 • Votantul PSD-ist îți va râde în nas dacă-i vorbești de coruptie sau de condamnarea corupților sau de Istoria Românilor sau de democrație. Votantul PSD-ist crede în continuare că dictatura comunistă era raiul pe pământ, iar azi el suferă nu din cauza prostiei, lenei sau ignoranței de care dă dovadă, ci din cauza altora, precum țărăniștii care nu l-au lăsat pe criminalul Ion Iliescu să mențină comunismul în România.
 • Votantul PSD-ist își trimite copiii de pe la 4 ani cu bicicleta pe drumul public, durându-l în fund de legea care spune că până la 14 ani nu poți circula cu bicicleta pe drumul public. Această lege fie că n-o cunoaște, fie că o știe, dar o ignoră, spre totala satisfacție a polițiștilor locali, ce au și ei puternice dureri în cot legat de această încălcare a legii.
 • Votantul PSD-ist ucide cu bestialitate animalele sau le abandonează pe câmp, fiind călcate de mașini sau murind pe unde se nimerește. Bestia PSD-istă încă mai consideră normal să ucizi un câine sau faci educație prin violență în propria familie.
 • Votantul PSD-ist, privitor seară de seară la posturile de cacat Antena 3 și Romania TV, va apara infractorii, lipsa de creier făcând din votantul PSD-ist un exemplar perfect manipulabil, nefiind nevoie, în cazul său, de nici un microcip implantat pe undeva prin corpul acestuia, prostia și ignoranța personajului fiind mai mult decât suficiente.
 • Votantul PSD-ist îi va urî pe toți cei care, în opinia lui, nu recunosc meritele comunismului, pe cei care, într-un fel sau altul, se diferențiază de turma nostalgicilor bolsevici.
 • Votantul PSD-ist din cancelarie este acel personaj incult și deloc informat, care trăiește în trecutul său idealizat, pentru care un Andrei Pleșu sau Gabriel Liiceanu nu înseamnă mai nimic, pentru care Ceaușescu a fost Dumnezeu, chiar dacă incultura și nepăsarea sunt completate cu un bigotism religios păgubos.
 • Votantul PSD-ist bugetar, de prin birourile primăriilor sau cencelariile școlilor, este acel specimen care consideră că lui statul trebuie să-i dea, nu contează de unde, că asa l-a învățat Partidul Comunist: statul, dacă nu te trimite în gulag, îți programează și asigura 8 ore de muncă, 8 ore de recreere și 8 ore de somn. Statul trebuie să-ți asigure totul, tu fiind doar sclavul unui tătuc ce gândește pentru tine.
 • Votantul PSD-ist așa-zis intelectual, mai ales din mediul rural, este acea persoană ce crede că totul a aparut de la sine, așa dintr-o dată, iar el azi trebuie să lupte cu tableta sau telefonul mobil al elevului sau timpul petrecut de elev pe Facebook, în timp ce copilașul ar fi putut foarte bine să copieze (“să copie” cum mai spun unele cadre didactice, care n-au avut minima decență să consulte un DEX) texte inutile și greoaie, cum se mai întâmplă azi pe la unele ore de curs, doar ca acest fapt nu intereseaza pe nimeni.
 • Votantul PSD-ist va ajunge șef, director de școală, primar etc., nu exclusiv prin meritele personale, ci prin natura relațiilor personale, el fiind convins în continuare că bolșevismul nu este o utopie, ci PCR-ul însemna și înseamnă Pile-Cunoștințe-Relații.
 • Votantul PSD-ist este cauza plecării celor mai buni medici din România, a ajungerii în funcții înalte a unor mafioți politici, a înapoierii economice în care se zbate această țară, comparativ cu Polonia, de exemplu.
 • Votantule PSD-ist, de ce nu ai emigrat în Coreea de Nord și ai condamnat România, întâmplător si țara mea, să fie ceea ce este astăzi: un teritoriu controlat de țigani, interlopi și pliticieni corupți. Votantule PSD-ist, dacă-ți pleacă urmasii din România să știi un lucru: din cauza ta pleaca, din cauza prostiei, ignoranței și răutății tale. Societatea pe care tu ai votat-o tot timpul este asta în care existi, cu viata ta de rahat, cu destinul tău furat de politicienii corupti pe care i-ai votat nu mai contează din ce motiv. Pentru tine, votantule PSD-ist, am numai silă și dispreț. Păcat de bunicii mei care au putrezit în tranșee pentru ca o lepră ca tine să aducă România unde este azi: PSD-izată și țiganizată.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti”

 1. Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2016 at 23:13

  […] Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti […]

 2. Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada | A șaptea dimensiune says:

  februarie 23rd, 2016 at 22:18

  […] Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti […]

 3. Antena 3, sa mori in chinuri financiare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 29th, 2016 at 20:17

  […] Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti […]

 4. Andrei Plesu: „Mihai Gadea, un smintit” | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2016 at 21:27

  […] Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti […]

Adauga un comentariu