9 plugin-uri pentru optimizarea unui site WordPress

vineri, octombrie 30, 2015 14:01
Posted in category IT

WordPressUn site optimizat va apărea în primele poziții ale motoarelor de căutare, adică va avea trafic (scopul suprem al oricărui site). Pentru a păstra continutul site-ului optimizat, se pot folosi plugin-uri WordPress, iar 9 dintre ele sunt enumerate mai jos.

 1. Squirrly vă poate ajuta la crearea unui conținut optimizat, bazat pe tema site-ului vostru. Pe măsură ce scrieți un material, se aprind niște luminițe verzi. Când toate aceste lumini sunt aprinse înseamnă că articolul este optimizat 100% pentru motoarele de căutare. Nu trebuie să fii expert SEO pentru a folosi acest plugin. Sunt oferite sfaturi și soluții pentru optimizarea site-ului.
 2. SEO Wizard este un alt plugin util în optimizarea unui site. Acesta verifică densitatea cuvintelor cheie în titlu, conțint, descriere, având și rețele sociale integrate în mod implicit în conținut.
 3. SEO Smart Links vă permite să setați propriile cuvinte cheie sau link-uri. Mai puteți seta atributul “nofollow”, precum și deschiderea link-urilor într-o fereastră nouă.
 4. SEO Friendly Images completează automat caracteristicile, foarte importante pentru optimizare, “alt” și “title” la imaginile de pe site.
 5. WordPress SEO Comments facilitează indexarea comentariilor de către motoarele de căutare, crescând în acest fel rangul SEO al site-ului.
 6. XML Sitemaps creează în mod automat sitemap-ul site-ului și notifică motoarelor de căutare modificările făcute la site. Acest lucru ajută motoarele de cautare pentru a evalua mai bine site-ul.
 7. Broken Link Checker verifică link-urile cu probleme („rupte”) și imaginile care lipsesc și, în acest fel, aveți lista cu aceste elemente. Cu această listă puteți remedia aceste probleme direct în listă, fără a mai fi nevoie să deschideți fiecare articol în parte.
 8. Breadcrumb NavXT vă spune ce accesează un vizitator pe site-ul vostru, în acest fel putând afla ce secțiuni ale site-ului sunt cele mai citite.
 9. Quick Page/Post Redirect permite redirecționarea anumitor URL-uri la o altă adresă specificată. Plugin-ul este util mai ales în cazul în care, odată cu trecerea timpului, anumite URL-uri devin nefuncționale și apare un mesaj de eroare atunci când sunt accesate.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “9 plugin-uri pentru optimizarea unui site WordPress”

 1. Ce inseamna un titlu de articol optimizat SEO | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 25th, 2016 at 11:17

  […] 9 plugin-uri pentru optimizarea unui site WordPress […]

Adauga un comentariu