WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site

joi, iulie 30, 2015 18:36
Posted in category IT

WordPressDacă vreți să schimbați fontul blogului sau site-ului vostru aflat pe platforma WordPress, iată mai jos câteva plugin-uri care va pot ajuta. Ar mai trebui adăugat faptul că aceste plugin-uri facilitează instalarea unui font Google pe blog sau site.

 • WP Google Fonts ar fi o primă opțiune. După ce verifici dacă acest plugin este compatibil cu versiunea ta de WordPress și mai arunci o privire peste câte steluțe i-au fost acordate de către utilizatori (are 4 steluțe, dacă am vazut bine), instalezi și activezi plugin-ul. Te duci apoi la Setting Section și poți alege ce-ți place: stiluri de fonturi, elementele cărora să le atribui respectivele fonturi etc.
 • Supreme Google Webfonts cuprinde 291 de fonturi Google. Are 5 stele, dar numărul de instalări și numărul de voturi este mic. De exemplu, nu este testat cu versiunea mea de WordPress.
 • Typecase Web Fonts cuprinde 500 de fonturi, are 3 stele (din foarte puține voturi) și relativ puține instalări active (peste 3000).
 • Web Fonts face cam aceleași lucruri, are 2 stele și puține instalări active.
 • Google Typography are 5 stele, din puține voturi, și peste 10000 de instalări active.
 • FontMeister este un plugin neactualizat de 2 ani, fiind un manager de fonturi. Dacă vă place riscul, îl puteți instala.
 • Easy Google Fonts pare a fi cel mai de încredere plugin. Are 5 stele, din 124 de voturi, peste 100.000 de instalări active și este compatibil cu ultima versiune WordPress.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site”

 1. Servicii gratuite de hosting | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 11:32

  […] WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site […]

 2. 9 plugin-uri pentru optimizarea unui site WordPress | A șaptea dimensiune says:

  august 21st, 2016 at 9:58

  […] WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site […]

 3. Factorii SEO in 2017 si la inceput de 2018 | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 17:49

  […] WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site […]

 4. Alte 5 platforme, in afara de WordPress si Blogger, pentru blogul tau | A șaptea dimensiune says:

  mai 7th, 2019 at 19:33

  […] WordPress Plugins pentru a schimba fontul unui site […]

Adauga un comentariu