A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXXII)

vineri, decembrie 23, 2022 14:36
Posted in category Mass-media

Ucisă de ruşii barbari şi criminali22 august 2022

Text preluat de pe Facebook (din păcate, autorul nu l-am notat, aşa încât nu apare aici).

Constantin BOROVOY, bussinesman, legendar om politic, fost deputat, cel mai bun prieten al Valeriei Novodvorskaya și aliatul lui Boris Nemţov (asasinat de criminalul Putin).

“Prietenii mei, am ceva să vă spun. Din tot sufletul meu mare.
Deci iată cum stau lucrurile. M-am săturat de diferiți „binevoitori” care mă tot prind cu mesaje în privat — acei 85% care stau de gardă, susținându-l și protejându-l pe Putin — și din această cauză îmi voi expune poziția aici, în câteva fraze.

Rusia este o țară agresoare și așa a fost pe tot parcursul istoriei, de pe vremea lui Ivan cel Groaznic.

URSS-ul s-a destrămat pentru că nimeni nu mai credea în măreția lui și nimeni nu mai dorea să fie sub puterea Moscovei. Au fost ținuți cu forță. Pe măsură ce curentul forței a dispărut, s-a dovedit că tot frecușul ăsta numit „frăția popoarelor” nu a existat. Niciodată.

Este imposibil să refaci din nou URSS-ul, nu mai merge sub niciun sos. Prin urmare, atare acțiune se poate da uitării pentru totdeauna și nici măcar nu merită efortul de a o începe.

Orice fostă republică sau satelit sovietic fuge urgent în NATO pentru că vecinii nu mai știu cu ce fel de gard să vă blocheze, stimabililor. Atât de mult s-au saturat de toată duhoarea aia care vine de la Kremlin în ultimii cel puțin 100 de ani!

Nu, nu se teme lumea de armele nucleare rusești și de diversele isterici ale “puț”rioțior ruși care continuă sa amenințe cu aceeași sperietoare din nou și din nou și așa și nărăvesc să o arate când unuia, când altuia, în toată splendoarea sa rusească, pe legendara “mama lui Kuzkin” (analog al “originilor”).

Aș vrea să vă reamintesc că pentru o oricare, cât de mică, tentație de a atinge butonul nuclear – Rusia nu va mai fi Rusie în 30 de minute.

Fără prea multă vorbă, fără explicații și împărțire de pocloane și runde de închinăciuni cu amabilitate aristocratică…

Vă este clar? În afară de a distruge întreaga lume, voi altceva nu puteți face și altceva nici nu oferiți. Nimic.
De aceea haideți, continuați să vă cântați singuri dithyrambe.

Toată lumea înțelege perfect ce prezentați voi cu adevărat – o comunitate de papuași, niște înapoiați sălbatici din lumea a treia care pretind măreție.

Iar runda cu participarea voastră a balului universal s-a terminat, demult.

Ucraina duce un război complet legal și corect pentru integritatea sa teritorială, pentru demnitatea și dreptul la autodeterminare.

Nu știu dacă Ucraina va fi o țară occidentală model cu o economie puternică, dar va fi o țară independentă! Și nimeni nu va cuceri Crimeea înapoi. Știți de ce – pentru că într-un fel sau altul, Crimeea ori VA FI DATĂ înapoi, ori această dispută se va soluționa cumva, cândva, prin compensație. Rusia n-o va putea reține. Între timp vă lăsăm să vă jucați, să cheltuiți câte 200 de miliarde de dolari sau mai mult pe această gaură fără fund și să vă umflați obrajii a importanță – sfârșitul este iminent și este inevitabil. E doar o chestiune de timp.

Putin și clica lui sunt intriganți profesioniști destul de iscusiți, slujbași din KGB, foști comuniști, expropriatori ai bunurilor semenilor și, pe de-asupra, adevărați călăi și criminali.

Pot să vă spun ce nu au fost și ce nu vor fi, niciodată — ei nu vor fi constructori ai unei țări și a unei economii normale. Toate realizările lui Putin sunt, de fapt, o situațiine globală favorabilă lui, cu un consum mondial enorm de gaze și petrol — numa’ bună pentru economia lui învechită ca de până la potop.

Acum conjuctura se schimbă văzând cu ochii. De asta, miracolele s-au terminat sau în curând se vor sfârși.

Nu știu când și cum va exploda. Dar sigur va exploda. Aveți vreo îndoială? Întoarceți-vă un pic în timp și răsfoiți repede prin istorie, istoria contemporană, amintiți-vă de tabloul “URSS-ul mort, agățat de un sân al istoriei”.

Nu, pe nimeni nu interesează Rusia. Ea ocupă ultimele locuri în lista de interese a oamenilor normali.

De ce – pentru că țara asta nu se oferă lumii, cu nimic. E un loc mare și gol, undeva în nordul îndepărtat, nordul extrem, cel cu urși și vodcă.

Măreția rusească în cultură, în economie, în realizări științifice și oameni – nu există.

Au fost episoade și înaintări sporadice de-a dreptul spectaculoase, dar obținute la un preț îngrozitor, au existat scriitori și muzicieni – separați, oameni de știință și descoperiri importante… au fost… Dar acestea sunt câteva episoade dintr-o poveste foarte lungă și neagră.

Poți să te lauzi toată viața cu Gagarin și Tolstoy, cu arhitectura Catedralei Sf. Vasili si minunatul “cotlet a la Kiev” de la restaurantul National din Moscova. Însă și asta a rămas în trecut, într-o colosală depărtare. E clar că lumea, pentru măreție, are nevoie de alimentare în fiecare zi, azi și acum. Și nu e vina nimanui că măreția tărilor, în ziua de azi, se măsoară prin dependența intelectuală de iPhone și alte dispozitive performante și de mașini cât mai deștepte, dar nu prin urletele din guri crispate despre spiritualitate, emanate hidos în eter de pe lacul Seliger.

Ca referință. Stalin a fost mult mai rău decât Hitler. Probabil a fost cel mai sângeros dictator din istoria omenirii. A construit și a reușit să-și realizeze visul macabru prin distrugerea unei țări întregi. Și a celor mai buni oameni ai ei.

De aceea puteți continua să vă mândriți cu acel „manager eficient” ale cărui mâini sunt peste coate în sânge. O mai mare manifestare a idioțeniei nici că poate exista. Doar că, în acest caz, să nu vă mirați că sunteți considerați sclavi.

Nu, nu e nimic interesant în Rusia nici pentru mine, nici pentru alții, mii… și nici nu va fi. De ce? De ce?!! Pentru că nimic nu vi s-a schimbat în creieri, în mentalitate.

Ați construit câțiva zgârie-nori, v-ați înțolit în niște haine mai la modă direct pe corpul murdar, ați urcat în mașini ceva mai avansate, de import, chiar v-ați instalat mașini de spălat vase și calculatoare, acasă.
Dar în creier, așa cum erați niște “fărașe sovietice”, așa ați rămas.
Și nu mă interesează deloc să privesc toate astea.

Da, anume militarii ruși și acoliții lor au doborât avionul malaezian cu olandezii la bord și da, Kremlinul și acoliții lui l-au ucis pe Nemtsov și alți opoziționiști, corespondenți, bancheri, pur și simplu oameni care visau la o Rusie liberă.

Voi și autoritățile voastre preferate urziți comploturi, voi otrăviți, împușcați, spânzurați oameni. Prăbușiți economii învecinate, doborâți avioane de pasageri la beție din neavând ce face și apoi două-trei săptămâni nici măcar nu-i lăsați pe cei îndurerați să-și adune cadavrele putrezite ale morților lor.

Și da, anume voi îi jefuiți pe acești pasageri uciși, ca să găsiți vreun iPhone întreg sau un inel de preț pe vreun deget în putrefacție, astea drept suport material pentru alcoolicii și bandiții din Donețk.

Minciuna voastră o cunoaște și o înțelege deja toată lumea, așa că vouă nu mai trebuie să vi se dovedească nimic. Pentru că adevarul li se dovedește oamenilor capabili să înțeleagă aceste argumente sau dovezi și care-s în stare să se căiască, atunci când faptele le sunt dovedite. Nu, mințile voastre nu au fost atât de deformate de intelect ca să puteți înțelege. Și, de aceea, nici nu mai face de pierdut timpul, cu voi.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu