A şaptea dimensiune pe Facebook (CCC)

marți, iulie 27, 2021 7:23
Posted in category Mass-media

Tigancusa25 iunie 2019

Deoarece sunt prea scarbit pentru a scrie ceva despre acest asa-zis caz, ce-mi provoaca doar greata, apelez la un text mai vechi.

Dan Crăciun(https://www.facebook.com/dan.craciun.549): „Alegerile Europarlamentare ar putea fi ultimele la care voi participa vreodată. Iar după parlamentare, probabil după prezidențiale, voi face toate eforturile ca să renunț la cetățenia română, indiferent că va dura 5, 7 sau 10 ani. Nu vreau să-mi mai asociez cetățenia cu un popor de lași, milogi, ignoranți, care strigă „Sus hoții” pentru 50 de lei. Nu vreau să mai scrie în documentele mele „Cetățenie – română” la fel ca a unui infractor împotriva căruia nimeni nu are nicio putere, ba mai mult, plătiți sau nu, unii îl aplaudă. Nu va fi vreo pierdere pentru voi, dar va fi un câștig pentru mine. Nu vreau să mă mai asociez ca naționalitate cu scursuri, bube, jeguri compromise. Nația asta începe să mă umple de scârbă. Nația asta se degradează pe zi ce trece scufundându-se în propria-i involuție. M-am săturat de jigodii, de oameni care au îmbătrânit degeaba, și de trădători care se vând pe te miri ce. Și după un alt timp, voi opri postările anti-GIO, și voi posta numai mizeriile lor cu reacții, și texte de genul :”Bine vă face”. Cine le acceptă și vrea să rămână aici,… Cine nu, urări ca la pescuit : Baftă și succes. Niște lichele plătite ca să strige :”Dragnea Președinte” și niște babe care spun că Dragnea pentru țară este ca o mamă care îți dă de mâncare, nu-mi pot provoca decât SCÂRBĂ.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu