A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCI)

vineri, iulie 30, 2021 8:16
Posted in category Mass-media

Marian Cozma25 iunie 2019

Marian Cozma – cel care “a îndrăznit”

Orice sfârşit de viaţă e tragic. Marian Cozma însă este cel care a dovedit că românii pot şi interveni pentru salvarea unei persoane. În faţa acelor brute, bravul sportiv român a intervenit pentru a apăra o chelneriţă. Chiar dacă a plătit cu viaţa, acest Om este dovada supremă că acei ucigaşi nu pot impune teama şi teroarea în jur.

Dacă toţi am amuţi în faţa acestor gorile fără Dumnezeu şi fără lege, societatea ar fi dominată de indivizi coborâţi din copac, precum acei ţigani care l-au ucis pe Marian Cozma. Dar el a-ndrăznit să-i înfrunte. A pus, mai presus de viaţa sa, binele aproapelui. Ce poate fi mai frumos în faţa lui Dumnezeu decât să-ţi dai viaţa pentru aproapele tău. Marian Cozma este “îngerul” care ne-a învăţat să nu ne temem de brutele grotelor. Faţa de ei, noi avem prietenia şi dragostea oamenilor pe care-i apărăm, iar ei n-au nimic din toate acestea. Aceste fiinţe dezumanizate, cu creierul cât o nucă, pot ucide unul sau mai mulţi oameni, dar nu pot ucide speranţa într-o viaţa fără asemenea specimene.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu