A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCII)

sâmbătă, iulie 31, 2021 12:29
Posted in category Mass-media

Eleva ucisa de tigani26 iunie 2019

Eleva de liceu premianta ucisa de tigani in Timisoara

Călcată de un țigan cu BMW și lăsată să moară în stradă

Dora Târziu, adolescenta de 16 ani care a fost călcată de BMW-ul condus de un tigan, se zbate între viață și moarte, în comă de gradul IV, la Spitalul Județean din Timișoara. Prietenii, familia, colegii de școală și profesorii se roagă pentru ea și îi transmit mesaje de încurajare pe pagina de Facebook, în timp ce medicii timișoreni îi dau șanse minime de supraviețuire. Practic, numai o minune o poate salva.

Țiganii din România au dreptul să circule prin oraș (Timișoara) cu 180 km/h. Legile sunt pentru “fraierii” de români.

La mai puțin de o oră după ce a călcat-o și a lăsat-o în coma pe Dora, șmecherul cu BMW, un tânăr de 22 de ani de etnie tiganeasca, a postat pe aceeași rețea de socializare: ”Sofian, ești o persoană care nu stă în lesă”. Tocmai fugise de la locul accidentului. Pe același site, el a postat în luna martie o fotografie în care își etalează banii pe un pat. Într-un clip postat de acesta pe rețeaua de socializare amintită, el și un prieten se plimbă prin oraș cu 180 de kilometri la oră.

O fetiță premiantă, în care părinții au investit educație și bani, ucisă intenționat de un țigan cocalar analfabet

Vitezoman, Sofian Precup abia își recuperase, doar de o zi, permisul auto și voia să impresioneze. A virat spre fetele care stăteau în fața casei de vorbă, iar pe una a pus-o la pământ.

Justiția de rahat din România nici măcar nu l-a arestat

Poliţiştii l-au prins vineri (3 aprilie 2015 – n.m.) pe şofer. El a fost dus la audieri la sediul Poliției, și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. S-a propus arestarea sa preventivă, însă instanța l-a trimis în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile (probabil azi, 3 mai 2015, este liber).

Țiganii, niște brute care nu au nici o remușcare pentru crimele comise

Fără nicio remușcare față de fapta sa, Precup s-a logodit în acest week-end (5 aprilie 2015) și a concluzionat, citându-l pe manelistul Guță, „ce perversă e lumea și rea”.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu