A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCIII)

duminică, august 1, 2021 13:15
Posted in category Mass-media

Klaus Iohannis26 iunie 2019

Klaus Iohannis, despre referendum: „Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționăm imediat, a doua zi.”

Conform declaratiei de mai sus, prin sintagma „vom actiona imediat” se intelege:

(1) Iohannis se va intalni imediat cu Orban, la o sueta si un fursec. Evident, pentru Orban mai potrivit ar fi un demisec;

(2) Iohannis va lua imediat un „scurt” concediu, in care va reflecta cum a mai dat el o noua sansa PSD-ului = ciuma rosie = mafia, atunci cand a acceptat ca Viorica Dancila, cea mai imbecila femeie din Romania, sa ajunga prim-ministru;

(3) Iohannis va mai face o declaratie, la care mafiotii din PSD vor rade tinandu-se de burta, cum respecta el Constitutia (cea cu care mafiotii din PSD se sterg la cur), atunci cand si-a trimis cainele favorit, pardon purtatoarea de cuvant, sa anunte ca a demis-o pe Kovesi, c-asa i-a cerut PSD-ul, pardon CCR – sluga PSD;

(4) Iohannis va actiona imediat pentru a sterge din memorie 4,5 ani in care ciuma rosie a facut ce-a vrut in Romania: a adus datoria externa a Romaniei la peste 100 de miliarde de euro, a schimbat legile justitiei in favoarea infractorilor, a eliberat criminali, hoti si violatori, a acordat pensii speciale la toti nenorocitii, a macelarit toate codurile Romaniei, a crescut preturile, nu au construit nimic, a condamnat Romania la saracie si subdezvoltare etc.

Evident, Iohahnis nu putea face mai mult. Si noi, fraierii, care am stat la coada sa-l votam, in 2014, atunci cand a promis ca face si drege.

Pas cu pas, Romania in mandatul Iohannis se indreapta spre colaps: un colaps al datoriei externe, un colaps al fortei de munca, un colaps al dreptatii sociale, un colaps al civilizatiei europene etc.

Inca un mandat cu Iohannis, si PSD = ciuma rosie = mafia ne va aduce in cel mai negru cosmar de dupa 1989: vom fi sclavii unui regim de mafioti, cocalari, pitipoance, hoti si prosti. Sau vom emigra.

4 iulie 2019

La legatura de mai jos, inregistrare incendiara: Seful PSD Gorj a dat tiganilor din judet cate 1.000 de lei ca sa-l voteze pe Ponta la alegerile de duminica (alegerile parlamentare din 2016). Asa a ajuns Puie Monta parlamentar!

Adrian Nastase si Victor Ponta

https://asapteadimensiune.ro/in-gorj-tiganii-sunt-platiti-cu-1000-lei-fiecare-sa-l-voteze-pe-ponta.html

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu