A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXV)

sâmbătă, august 14, 2021 14:07
Posted in category PeNaLii

Rares Bogdan, Sorin Rosca Stanescu
15 iulie 2019

Cât contează pentru Rareş Bogdan faptul că Mafia TV (Antena 3 + RTV) este un vector al răului, ce trebuie ocolit şi nu umanizat prin prezenţă? Nu contează deloc.

Este Rareş Bogdan o soluţie pentru spălarea imaginii PNL, fost partener al PSD = ciuma roşie = mafia, în USL-ul criminal pentru democraţie? Evident că nu.

Rămân la părerea că, pentru a scăpa de minciuna şi dezinformarea continuă a mafioţilor din politică, mai ales la televiziunile mafioţilor Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă, există o singură soluţie democratică (mai bună ar fi o revoluţie, totuşi): votul acordat USR! Este singura opţiune viabilă!

Cu PNL ne-am lămurit! Când era jegul Tăriceanu preşedintele PNL, cu acelelaşi mod de gândire ca astăzi, unde erau liberalii anti-ciuma roşie, anti-mafia PSD şi pro-democraţie? La furat, la acumulat averi, la braţ cu PSD-isţii!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu