A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXVI)

duminică, august 15, 2021 13:10
Posted in category Mass-media

Simona Halep si Viorica Dancila
16 iulie 2019

Degeaba loveşti bine mingea cu racheta de tenis, dacă te doare-n cot de crimele şi jaful PSD = ciuma roşie = mafia!

Victoriile Simonei Halep nu sunt decât un refugiu de rahat, pentru a uita că trăim într-o ţară unde mafioţii din politică scapă de puşcărie, într-o ţară unde mori în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat!

Mai am o nedumerire: nu-i înţeleg pe cei care devin mândri de victoriile acestei ţărăncuţe care nu vrea să moară săracă (apropo, n-am auzit-o să doneze ceva din banii foarte mulţi câştigaţi din tenis pentru construcţia unui spital sau a unei şcoli).

Pentru cei care se mândresc cu Halep: aveţi vreun merit că sunteţi contemporani cu ea? I-aţi pus voi racheta în mână? Aţi transpirat alături de ea la antrenamente? A, cu berea-n faţă şi cu pomenile PSD = ciuma roşie = mafia (din bani împrumutaţi, pe care-i vor plăti generaţiile viitoare) în buzunar sau în cont, normal că te uzi de admiraţie că eşti român. Doar că, dincolo de aceste momente penibile, vine realitatea cruntă: trăieşti într-o ţară tot mai depopulată, eşti furat zilnic de politicieni corupţi, cărora nu ai ce să le faci şi care-ţi zâmbesc dispreţuitor la Mafia TV (Antena 3 şi RTV), ştiind că România este a lor şi nu a ta şi a copiilor şi nepoţilor tăi.

Înainte de a fi mândru de Halep, nu uita că ea are în cont zeci de milioane de euro, pe când 80% dintre români trăiesc zilnic cu grija zilei de mâine.

Şi încă ceva: poza am luat-o de pe site-ul Latrinei 3! Ăştia deja au făcut din Halep agent electoral PSD!

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu